2777
2789
عنوان

خدا من چمههههههههه؟؟؟؟اخه چرا اینطوری شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 60 پست
منم همینم هعی میگن داری تلقین میکنی میگم پس چرا قبلا اینجوری نبودم یکسال من همش تو راه دکترم همش امپ ...

ای بابا 

همدرد خودمو پیدا کردم .

همسرمم میگه داری تلقین می‌کنی 

میگم بابا گلوم داره میترکه تو اسفند اخراش دیگه یه طوری گلوم کیپ شده بود دکتر گفتی میتونی اصلا نفس بکشی داغونه گلوت

آره آره یه خلطی پشته نه می‌ره پایین نه بالا که تف کنم  دود کنم مثل اسفند یعنی؟

من یه مدل عنبرنسارا دیدم

مثل سیگاره

ازونا بگیر

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان خلط پشت حلق

خلط پشت حلق و چاقیه شکم و پلو از سردی معده هست

▫️استفاده از ۵ عدد گل محمدی

▫️۲ عدد چوب دارچین

▫️۲ قاشق مرباخوری به لیمو

▫️اضافه کردن مقداری عسل

+ دوهفته بجای چایی میل کنید

خوردن آب ولرم فراموش نشه!

ومابخشیدیم وبه خداشکایت بردیم دردهایمان را! باشدکه خودجبران کندضربه هایتان را!🙂❤️
سرما خوردگی نهایتا یک هفته باید درمان شده باشه انفولانزا نهایتا ده روز 

همون دیگه 

پس چرا خوب نمیشم 

سری آخر دکتر گفت کرونا بوده حتما 

الانم هی بدنت ضعیف شده عود می‌کنه 

ولی مگه میشه داره دو ماه میشه 

واسه سوزش گلو که حتما بخاطر الرژیه قرص تلفست بخور.

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
چرا اینطوری شده آخه  به من میگن تقصیر خودته چرا میری دکتر . خب چیکار کنم وقتی رو به مونم😭

خب عزیز درسته وقتی میری مدام دکتر و دارو میده دارو هم سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و بدنت دیگه پاسخ نمیده و این هم لابد آلرژی هست برو عطاری دارو گیاهی بده برا تقویت سیستم ایمنی 

من الان ده پانزده ساله مریضم 28سالمه اژچزموهام تانوک پام هرنقطه بدنم مریضی دارم خسته شدم دیگه پشت سرم بیماری صدف نرمی استخوان دیسک کمردیابت فشارخون کبدچرب تنبلی تخمدان چربی خون .....تازگی هاهم سینه هام شدیددرددارن واسه شنبه وقت دکتردارم قبل عیدهم سی سی یوبستری بودم مشکل ریه پیداکرده بودم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
یه تیکه اش رو بذار توی اسپند دود کن و بذار رو شعله.چند دقیقه بعد که اتیش که گرفت خاموشش کن خود ب خود ...

آره کلا استفاده کردم میدونم چطوریه حتما امتحان میکنم .

واسه آلرژی بدترش نمیکنه به نظرت؟

عنبر نسارا کلا برای سرما هم خوبه.من ازمایش کردم و جواب داد.

اکر بتونین میوه به پیدا کنین و بخار پز کنین و روزی دوبار بخورین واسه سرما خوردگی و گلو درد و سرفه معجزه میکنه

به رو مکعبی خورد کنین بعد بخار پز کنین.عصاره به داخل اون آب میریزه اونم بخورین..خود خود شفاست

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من الان ده پانزده ساله مریضم 28سالمه اژچزموهام تانوک پام هرنقطه بدنم مریضی دارم خسته شدم دیگه پشت سر ...

مشروع میخوری ؟ ببخشید میپرسم معتاد به موادی هستی؟ مگه میشه تو این سن این همه مریضی🥺

واقعا 😁😁کجا دیدی؟

خونه یکی از اقوام

تو نتم سرچ کردم دیدم هست

سرچ کن سیگار عنبرنسارا

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊