2777
2789
عنوان

از بس اومدم نی نی سایت

758 بازدید | 24 پست

سابقه گوگل کرومم همه صفحه ها نی نی سایت رفتم  ثبت کرده  الان چجوری سابقش حذف کلی بزنم اخه خیلی زیادن تکی تکی دستم خشک میشه 😖😖😖

در حسرت تپل شدن🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همه جاش گشتم ندارهه  میشه آدرس بدی کجاست

بالا زده پاک کردن داده های محصول مرور....

اونو بزن

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
بالا زده پاک کردن داده های محصول مرور.... اونو بزن

اره این رو ابی بالاش نوشته بزن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
این سابقه رو پاک نمیکنه فقط برگه ها رو میبنده

آها سابقه جستجو رو میخوای؟

سه نقطه کنار رو بزن

بعدم سابقه رو انتخاب کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آها سابقه جستجو رو میخوای؟ سه نقطه کنار رو بزن بعدم سابقه رو انتخاب کن

اینو که خودم میدونستم و گفتم🙂😉

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
اینو که خودم میدونستم و گفتم🙂😉

ک پاک کردن داده داره بالاش عزیزم اونم بزنی حتی رمز هایی ک زدی منو ب خاطر بسپار هم میپره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ک پاک کردن داده داره بالاش عزیزم اونم بزنی حتی رمز هایی ک زدی منو ب خاطر بسپار هم میپره

نه من همیشه اینکار رو میکنم، رمز هایی که گفتم بخاطر بسپار هم از بین نمیرن