2777
2789

بنظرتون خونه ای که سالن و تراس و اشپزخونه و اتاقاش پنجره دارن و نور خوبی دارن اما آفتابگیر تیستن بخرم یانه 

افتاب بیفته تو خونه خیلی مهمه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خونه هایی که پنجره جنوبی داره بیشتر می پسندم ولی الان خونم پنجره هاش غربی بد نیست 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

افتاب گیر بودن خونه خیلی مهمه 

خونه ما با اینکه بزرگه وپنجره زیادم داره ولی افتاب گیر نیست 

ولی اتاق خوابامون که افتاب گیره پر از حسه خوبه و خودم وقتی تنهام فقط اونجا میشینم

نمیدونم طراح چه فکر کرده بود اتاق خوابا افتابگیر ولی پزیرایی با داشتن کلی پنجره .......

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟
من هیچ وقت خونه هام آفتاب گیر نبودن تا اینکه خودم خونه خریدم جنوبیه و آفتاب داره تازه معنی زندگی رو ...

دقیقا با حرفتون موافقم

خونه ما انگار ببخشید گرده غم و مرده پاشیدن 

اصلا حسه خوب و انرژی خوب نداره

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

آفتاب که صد درصد بهتره چون زمستون گرمتره، ولی خونه منم همین طوره تا دلت بخواد پنجره داره و روشنه ولی آفتاب نمیفته خوبیش اینه که نگران خراب شدن پرده و فرش نیستم، چون خونمون دید نداره اصلا زیر پرده ای را نمیکشم و بیرون را می‌بینم، اتفاقا عجیب گل و گیاه تو خونم  رشد میکنن، اگر بخوام بچه ها آفتاب بگیرن میبرم پشت بوم یا باغی پارکی جایی در کل راضی هستم

سخت گیر میاد، همون نورگیر هم کلی هست. خونه ما کل روز نور گیره و همه جا تا غروب با نور روز هست، اما آفتاب تو معدود خونه ها هست. حتی بعضی خونه داشتن بعد روبروی ساخته و آفتاب قطع شده به این مورد هم توجه کن خونه ما قبلا آفتابگیر بود اما روبروی ها ساختن فقط نور موند. بعد حتما برای آفتابگیر بودت خونه باید شمالی باشه. 

آفتاب ابدی تو برج ها هست خونه های دهکده المپیک از این نظر عالی هستن

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
سخت گیر میاد، همون نورگیر هم کلی هست. خونه ما کل روز نور گیره و همه جا تا غروب با نور روز هست، اما آ ...

خونه ها باید جنوبی باشه نه شمالی

البته به شهری هم که هستی مربوط میشه ولی تهران خونه ها باید جنوبی باشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خونه ها باید جنوبی باشه نه شمالی البته به شهری هم که هستی مربوط میشه ولی تهران خونه ها باید جنوبی ب ...

عزیزم اونکه میگی سمت پنجره هست که رو به جنوب هست اما خونه تو ضلع شمالی کوچه قرار گرفته. شهرش فرق نداره تو نیمکره شمالی یکجوره. اینجور بگم حیاط اول ورودی هست و بعد ساختمون. تو جهت شرق و غرب هم خونه های که تو ظلع غرب قرار گرفته و پنجرهاش رو به شرق هست خوبه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی