2777
2789
عنوان

چه گریه‌ها که نکردم بخاطرت🥺🥺🥺

412 بازدید | 25 پست
عاشق همسرم بودم ، چققققققققدر سختی کشیدیم که بهم رسیدیم، چه من چه خودش. چندتا تاپیک قبلیم گفتم یه بازی آنلاین می‌کنه اونجا اعضا با هم ارتباط میگیرن ، ایشونم چون بسیار مبادی آداب و مهربون برخورد می‌کنه خیلی‌ها جذبش میشن تا حدی که بیرون از بازی هم با هم درارتباطن، چند شب پیش بهش گفتم نکن اینکارو من اذیت میشم، اصلا خوست نیاد منم بیام تو بازی با بقیه دوستانه چت کنم گفت نه منم اینکارو نمیکنم ، حالا دیشب داشتم گوشیش رو سایلنت میکردم دیدم یکی پیام داده که دلتنگتم، اومدم ببندمش کل پیام باز شد ، چتشون با یه خانم شوهر و بچه‌دار بود که نوشته صداتو بشنوم چون دلتنگتم از غروب بیتابم تو رو خدا جوابمو بده....
God help me to be strong enough not to lie to myself 

اول کل پیام حذف کردم ولی دم سحر پیامو برگردونم و گذاشتم رو صفحه موبایلش بهش جریانو گفتم که چرا پیام باز شده دیگه هیچی نگفتم و عادی برخورد کردم حالا داغونم، ارزش گفتن نداره به نظرم می‌خوام سرد برخورد کنم البته سر اون یکی بهش گفتم ایندفعه اگر چیزی ببینم بازی رو نصب میکنم و عین کاری رو که می‌کنی منم انجام میدم اما حالا نمی‌دونم چیکار کنم

عزیزم داره گولش میزنه.یجور به همسر حالی کن فهمیدی و بهش بفهمون نیت اون خانوم خیر نیست البته یه حالتشم اینه همسر گفته باشه مجردم 

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور مواقع میدونی باید چیکار کنی؟

دو تا راه داری 

اگه زندگیت جوریه ک میخوای جدا شی و فکر برگشت هم نیستی و شرایط جداشدن داری از هر نظر تا میتونی گوشیش زندگیش کارش همه‌چیشو شخم بزن تا هر چیزی میخوای پیدا کنی و جمع کنی بری 

ولی اگه میبینی میخوای زندگی کنی ب هر دلیلی توان جداشدن نداری اصلا ب روش نیار چی دیدی فقط و فقط برو پیش مشاور اگه گفتی دیگه خیلی سخت میشه این زندگی رو احیا کرد بذار مشاور مشکل رو حل کنه

عزیزم داره گولش میزنه.یجور به همسر حالی کن فهمیدی و بهش بفهمون نیت اون خانوم خیر نیست البته یه حالتش ...

ااون که گفته مجرده، حتی سر نفر قبلی بهش گفتم چرا همه جا یجور برخورد می‌کنی که انگار مجردی میگه تو اشتباه نیکتی، گفتم منو از اشتباه در بیار ایندفعه دوستای بازیکن زنگ زدن بگو خانمم سلام میرسونه، حتی به مردا نمیگه متاهل چه برسه به زنها

ااون که گفته مجرده، حتی سر نفر قبلی بهش گفتم چرا همه جا یجور برخورد می‌کنی که انگار مجردی میگه تو اش ...

تو این بازی آنلاینا ک شوهر منم همش کلش تو گوشیه داره بازی میکنه حالا خوبیش اینه من میدونم اینا همه همکاراشن میدونن این زن داره و همه مرد ولی اعصابمو‌خورد کرده از هر فرصتی واسه بازی استفاده میکنه

اینجور مواقع میدونی باید چیکار کنی؟ دو تا راه داری  اگه زندگیت جوریه ک میخوای جدا شی و فکر بر ...

ققصدم طلاق نیست چون ۱۴ سال زندگیمه، و الان حامله‌ام. مشاور گفت به خودش بگو و مستقیم حلش کن. من تحملم تمومه. از دیشب ضربان قلبم بالاست. اونشب که بهش گفتم، قسم میخورد تو تنها زن زندگیه منی که عاشقشم، بقیه دیگه بازیه اصلا جدی نیست

ااون که گفته مجرده، حتی سر نفر قبلی بهش گفتم چرا همه جا یجور برخورد می‌کنی که انگار مجردی میگه تو اش ...

چرا متاهل بودنشو پنهون میکنه

عزیزم دوست داره؟؟؟درسته گفتی که با عشق بهم رسیدین اما عشقش کو پس

شایدم ببخش براش کم نمیزاری ؟؟عاطفی احساسی و هم کلام شدن و ...

کاش اونقدر درگیر درآمد و اقساط و ...بشه فقط دنبال کار باشه فرصت این چیزارو نداشته باشه

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
میدونی بزرگترین دردش همینه که ادم باورش نمیشه اون همه عشق و عاشقی و تلاش کردنا چیشدن یهو

اآخه الآنم همش قسم میخوره که عاشق منه، ملی محبت می‌کنه ولی از اونور این کارم می‌کنه که بدتره

چرا متاهل بودنشو پنهون میکنه عزیزم دوست داره؟؟؟درسته گفتی که با عشق بهم رسیدین اما عشقش کو پس شاید ...

والا خودش قسم میخوره که تنها زن زندگیش منم که عاشقمه، من با اینکه شاغلم نه تو رابطه نه کار خونه و مهمونی دادن و رسیدگی به خودش و خانوادش تو هیوی کم نمیذارم، خدا می‌دونه که خودش و همه اینو میگن ولی نمی‌دونم چه دردی داره که اینکارو می‌کنه

بازی قشنگی نیست این مرحله تو اروپا و امریکا هم خیانت محسوب میشه 

چیکار کنم من؟ سرد باهاش زندگی کنم یا عین کار خودشو تکرار کنم؟ بدبختی که تکرار کارش اصلا تو شخصیتم نیست