2777
2789

منم هفته دیگه مهمونی دارم هم تولد دخترم هم افطاری تولد دخترم دیروز بوده

یه نوع آش هم درست میکنم شاید اش سبزی یا ماست 

میخوام رولت گوشت و مرغ درست کنم یکم باقالی پلو درست کنم یکم برنج سفید .

یه نوع دسر و سالاد 

نون و پنیر و سبزی هم میزارم با خرما

با نوشیدنی

چند روز قبل نمیپزیم ولی خب ساعت ۱۰ صبح هم تازه تصمیم نمیگیریم چی بپزیم مخصوصا که بخوایم سنگ تموم هم ...

درست بخون درستم راهنمایی کن عزیزم گفتم افطار 😉نگفتم شام حتما شام امادست دیگ دیگ همه اینو میدونن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شام سوپ و فسنجون و باقالی پلو ماهیچه درست میکنم  افطارو نمیدونم

خب من چندتا میگم اگه خوشت اومد ازبینشون هرکدوم دوست داشتی انتخاب کن

نون، پنیر، سبزی، خرما، زولبیاو بامیه، رشته خشکار، آش، کوکوسیب زمینی یاهرنوع کوکویی، فرنی، شله زرد. 

🥴چه ربطی داره شما چند روز قبل میپزین مگه

همينو بگو! هفت نفر چيزي نيست كه! اونم غريبه نيستند خودي     فقط زياد اسراف نكنه،  هم برازنده ي ماه ومضان نيست و هم معده يه ظرفيتي داره با انواع اقسام غذاها ترش ميكنه

میشه بپرسم تولد بچهاتو چطوری میگیری؟ منم خیلی بدم میاد از اینکه با هم دعوت کنم و تا حالا اینکارو نک ...

چند بار بیشتر نگرفتم یه سال با اینا یه سال با خانواده ی خودم ،خونه ی مادرم

کلا به خاطر اینجور چیزا تولد نمیگیرم خیلی

دوتا بچه دارم پسرم ۱۳ سالشه.چند بار بیشتر نگرفتم .همش خودمون میگیریم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

درست بخون درستم راهنمایی کن عزیزم گفتم افطار 😉نگفتم شام حتما شام امادست دیگ دیگ همه اینو میدونن&nbs ...

ببخشید من اصلا اشتباه کردم اومدم تو تاپیک شما 

شما به بزرگواری خودت ببخش

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
همينو بگو! هفت نفر چيزي نيست كه! اونم غريبه نيستند خودي     فقط زياد اسراف نكنه،  هم ...

بعضی خانوما خوششون میاد فقط ایراد بگیرن یا بگن فقط ما بلدیم بابا دیگ‌همه مهمونی دادن بلدن فقط نمیدونستم واس افطار چی میدن