2777
2789
عنوان

احساس گناه میکنم

264 بازدید | 6 پست

سلام دوستان این مشکل همکارمه و  گفت اینجا به اشتراک بزارم چون خودش میگه میترسم بازگو کنم احساس بدتری میگیرم ....بچه ها یه چن وخته یه مشکلی دارم 

یه کاری نکردم بعد همش فک میکنم که انجام دادم ....دچار عذاب وجدان میشم و احساس گناه میکنم ....

مثلن اگه در حین آشپزی شیشه ای بشکنه بعد که وخت خوردن میشه مدام فک میکنم تو غذا شیشه ریختم و میخام اون طرفو بکشم ....

از رنگ قهوه ای بدم میاد چون اولش مثل قتل ق داره .....

اگه در حال خاروندن گوشم باشم بعد کلمه ی قتل یا خود کشی بیاد تو ذهنم سریع گوشم و دستمو میشورم چون فک میکنم  اگه دستمو به جایی بزنم مرتکب قتل یا خود کشی میشم ....

در حال غذا خوردن اگه بیاد تو ذهنم کلمه ی خیانت قتل خود کشی  اون لغمه رو نمی‌خورم چون فک میکنم اگه بخورم اونکارو انجام میدم ....

بچه ها خدایی نکرده این مشکل برا کسی پیش اومده .و بگین راه حلش چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد عجیب 

اینجا دنبال راه حل نباش بنظرم باید بره پیش مشاوری چیزی

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤

بنده خدا میگه یه روز داشته برا پسرش صبحانه می‌بست بعد هی فکر میومده تو ذهنش هی نونو میزاشته اور باز نون دیگه برمیداشته و چندبار این کارو کرده بعد چون فک میکرده اگه اون نو نو پسرش بخوره میمیره دیگه اشکش در اومده و برا پسرش نون نبسته و فرستادتش مدرسه شوهرشم تو همون مدرسه معلمه بعد که دیده پسرش نون نداره گفته براچی ...اونم گفته مامان هی برام ساندویچ بست هی انداخت اونور آخرم با گریه گفت برو نون نمیخاد ....شوهرشم عصبانی شده و دعواش کرده ...

بهم گفت آخه بخاطر خودشونه نمیخاستم بلایی سرشون بیاد ....