2777
2789
عنوان

بچم بالا میاااره😢

371 بازدید | 37 پست

صب بیدار شد گف غذا آماده کن

چون بد غذاس منم خوشحال شدم، سریع بلند شدم براش حلیم گرم کردم

آوردم ک بخوره، ناز کردنش شروع شد، جلو دهنشو میگرفت

ب زور دادم بهش، فک میکردم مث همیشه میخاد بد خوری کنه

ظهرم ساعت 1 ونیم بهش ناهار دادم

رفت خونه مامان جونش پیش پسر عموش، از ظهر تا ده و نیم شب ک رفتم دنبالش هیچی اونجا نخورده بود، جز پفک😢😢

منم تو خونه همش نگرانش بودم ک اونجا هیچی نمیخوره حالش بد میشه

اوردمش، یکم بهش بادوم زمینی و تخمه دادم، بد خوری میکرد

بستنی دادم نصفه خورد 

عاشق میوس، میوه آوردم نخورد

غذا هم نخورد، همش میگف دلم درد میکنه

ی چهارم دمیترون دادم

خابش برد، یهو تو خاب بالا اورد، چند مرحله 😢

تب کرده افتضاح،نصف شیاف دیکلوفناک داشتم گذاشتم

چیکار کنم

این ویروسه. ببرش دکتر . پسر منم مبتلا شد. وامونده بد دردیه تو خونه نمیشه کنترلش کرد. حتما ببر دکتر . بعد استفراغ چند ساعت بعد اسهالم میشه . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسموم شده نگران نباش..... برای تب پاشویه کن اگه ببری دکتر بهتره، شیاف دیکلوفناک برای درده بیشتر شیاف مخصوص‌ رو بگیر 

زیاد تو غذا خوردن بهش فشار نیار 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

صبح که شد ببرش دکتر ، از این ویروس جدید ها گرفته

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
این ویروسه. ببرش دکتر . پسر منم مبتلا شد. وامونده بد دردیه تو خونه نمیشه کنترلش کرد. حتما ببر دکتر . ...

شب ک اومد خونه اسهال بود

من فک کردم معده حالی پفک خورده اینجوری شده

نگو از صب حالش خوب نبوده

دکتر بردی چی دارو داد؟ 

به نظرم چیزایی که خورده سنگین بوده 

احتمالا مزاج معدش سرد شده

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بعدش زور نکن غذا بخوره ، به دکتر بگو شربت اشتها بده . بد غذاییش بهتر میشه

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
به نظرم چیزایی که خورده سنگین بوده  احتمالا مزاج معدش سرد شده

البته حتما دکتر ببریدش ولی حواستون به معدش هم باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
شب ک اومد خونه اسهال بود من فک کردم معده حالی پفک خورده اینجوری شده نگو از صب حالش خوب نبوده د ...

امپول،سرم و برای تبش ایبوپروفن و یک شربت دیگه هم برای استفراغش داد اسمش الان یادم نیست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃