2777
2789
عنوان

صحنه تصادف دیدم حالم خوب نیست

378 بازدید | 10 پست

من چند سال پیش یه صحنه وحشتناک تصادف دیده بودم هنوزم یادآوریش اذییتم می‌کنه. از شانس امشب هم از کنار صحنه تصادف رد شدیم مستقیمو نگاه کردم که چشمم نیفته دوباره صحنه جدید اضافه بشه اما از گوشه چشم بازم متوجه صحنه شدم 😭 خواهشاً همیشه از دیدن این صحنه ها خودداری کنید تا مدت ها اثر بد روتون می‌ذاره.

امشب  به خاطر این  ماجرا سر یه غیر کوچیک پسرم خود زنی کردم خدایا دیگه نذار از این چیزا ببینم😭

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میفهممت

من خودم تو صحنه تصادف بودم از پارسال تا حالا دیگه نه خودم تونستم پشت فرمون بشینم تو ماشین هم که می‌کنم با یه ترمز کوچیک تپش قلب میگیرم کلا تو ماشین که میشینم همش تصور می‌کنم الان یه ماشین میزنه بهمون 

منم چند سال پیش تو جاده اهواز دیدم

یه تصادف وحشتناک بود 

سه تا جنازه وسط جاده تو کاور سیاه بود 

هنوز که هنوزه اون صحنه که با ماشین از کنار جنازهاشون رد شدم از ذهنم پاک نشده 

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

عزیزم سعی کن دلت رو آروم‌کنی...ایت الکرسی بخون چندصفحه قران بخون و چندتا صلوات برای سلامتی امام زمان ...

من اهل ذکر هستم مخصوصا الان که ماه رمضونه اما از وقتی این اتفاقو دیدم دهنم قفل شده 

منم چند سال پیش تو جاده اهواز دیدم یه تصادف وحشتناک بود  سه تا جنازه وسط جاده تو کاور سیاه بو ...

خوبه شما فقط کاور دیدی ببین من چی میکشم 

انقد وحشتناک دیدی؟منه احمق ی فیلمی از ی تصادف دیدم مدتها حالم خراب بود

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
انقد وحشتناک دیدی؟منه احمق ی فیلمی از ی تصادف دیدم مدتها حالم خراب بود

اصلا نباید دید حتی نباید درباره اش چیزی شنید روح و روان آدم بهم میریزه