2777
2789
عنوان

خودرو پژو 207 سقف شیشه ای یا فلزی ؟ چی رنگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25269 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتوماتیک اسمش روی خودشه دندنش اتوماتیکه ینی کلاچ نداره  تیو3هم نمیدونم اتوماتیکش تولید میشه یا ...

منظورتون از تی یو3 همون پژوپارس تی فایو؟؟اتوماتیکو میدونم یعنی چی،ولی تی فایو مگه به موتور مربوط نیست؟اینکه میگن موتورش مثلا تی فای و

منظورتون از تی یو3 همون پژوپارس تی فایو؟؟اتوماتیکو میدونم یعنی چی،ولی تی فایو مگه به موتور مربوط نیس ...

آره منظور همون موتورش هست

تیو3 موتور ضعیفیه نسبت به تیو5

براهمین تیو3ارزون ترم هست

منظورتون از تی یو3 همون پژوپارس تی فایو؟؟اتوماتیکو میدونم یعنی چی،ولی تی فایو مگه به موتور مربوط نیس ...

مثلا هم توی پارس و هم توی 207 از موتور تیو5 استفاده شده

الان جدیدا پارس ی مدل جدید اورده موتورش تیو7 هست

گرونترم شده

مثلا هم توی پارس و هم توی 207 از موتور تیو5 استفاده شده الان جدیدا پارس ی مدل جدید اورده موتورش ...

چه جالب نمیدونستم،ولی دنده اتوماتیک هر دو این ماشینا خیلی گرونتر میشن وقتی تیو5 که باشن دیگه،باز کارخونه ش خیلی بهتره