2777
2789

نظر شما کدومش؟

تعداد رای : 40
نظرسنجی
سقف شیشه ای مشکی
16
40%
سقف شیشه ای سفید
16
40%
سقف فلزی مشکی
0
0%
سقف فلزی سفید
8
20%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.میگم 207 tu3 کدوم یک از این ماشیناست

عزیزم همین ۲۰۷موتورش tu3هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعد رنگ و ضاهریش رو کی انتخاب میکنیم.موتور تی یو3 ازاین ضعیف تره یا قوی تر

اواخر فروردین فک کنم باید بریم انتخاب کنیم

بابت موتورش ببین دومدل داریم

یکی TU3

یکی هم TU5

TU3موتورش ضعیف تره

اواخر فروردین فک کنم باید بریم انتخاب کنیم بابت موتورش ببین دومدل داریم یکی TU3 یکی هم TU5 TU3مو ...

من میخوام کلا عوض کنم اتوماتیک بگیرم.خب آخه من تو سایت تی یو 3 رو زدم چون سایت مشکل داشت هول شدم ک الان خیلی پشیمونم.چون انگار ک تولید هم نشده میترسم زمان تحویلش هم دیرتر بشه دلم خوش بود ک طرح مادرانم و احتمالا سه ماهه تحویلش باشه 

دخترم عزیز دل مامان😍😍
من میخوام کلا عوض کنم اتوماتیک بگیرم.خب آخه من تو سایت تی یو 3 رو زدم چون سایت مشکل داشت هول شدم ک ا ...

نه نه نه شما میتونید اواخر فروردین تغیرش بدید

ولی اگه تغییر دادید اینطوری ک من شنیدم جاسگاهتون رو از دست میدید ی جورایی میرید آخرای صف

دیگه نوبت خودتون رو بهتون نمیدن

اینجوری بدتره احتما اینکه 9 ماه طول بکشه هس

ولی اینوهم بهتون بگم ک گفتن همه توی سال 402 بهشون تعلق میگیره

بازم خودتون میدونید

نه نه نه شما میتونید اواخر فروردین تغیرش بدید ولی اگه تغییر دادید اینطوری ک من شنیدم جاسگاهتون رو ا ...

عههههه چه بد.آخه تی یو فایو خیلی ماشین بدی هست فک نکنم کسی به جز من این ماشینو انتخاب کرده باشه

دخترم عزیز دل مامان😍😍