2777
2789
عنوان

خواب دیدن فرد فوت شده

139 بازدید | 6 پست

چیکار کنم ی عزیزی که فوت شده رو خواب ببینم دلم داره میترکه😭😭😭😭

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دردیه فک میکنی اگه بیاد ب خوابت اروم میشی اما اینطور نیست من خیلی وقتا تازه دلتنگترم میشم وقتی خواب داداشم‌و میبینم ،تو خواب خیلی حالش خوبه اما بازم باورم نمیشه میگم فقط ی خوابه...

فک نمیکنم کار خاصی باید انجام بدی ، من چند سال قبل از اینکه ب دنیا بیام پدربزرگم فوت شده اصلا ندیدمش جز یه عکس، اخرین باری هم که سر خاکش رفتم ده سال پیش بود شایدم بیشتر کلا دیگه واسم یه ادم فراموش شدس که بهشم فک نمیکنم ، درکمال ناباوری چند وقت پیش اومد به خوابم انقدر با جزییات دیدمش که کرک و پر پدر و مادرم ریخته بود ، من اونشب با بابام بحثم شده بود با گریه و زاری رفتم که بخوابم که وسط گریه هام خوابم برد یهو دیدم پدربزرگم اومد خونمون کلی بوس و بغلم کرد گفت دلم برات تنگ شده اومدم ببینم حالت خوبه   

بعدش باهام صحبت کرد یهو یه ماشین اومد دنبالش پاشد که بره ب زور نگهش داشتم گفتم یذره بیشتر پیشم بمون گفت که نمیتونم بیشتر از این بمونم اینا ماشین فرستادن دنبالم باید برم دیدم که اذیت میشه گفتم باشه برو ولی قول بده بازم میای ب دیدنم گفت که قسم میخورم یبار دیگه بیاام