2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونیم ولی مثل تراکتور دود داره سیگاااار

چه مریضی داره؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بهم نگفت مریضه اونموقع کار داشت ماشین داشت و خوب بود به سال نرسید کارشو ول کرد و ماشینشم فروخت داد ...

خب همین که مریضی شو ازت پنهون کرده خودش میشه ازش شکایت کنی بعدشم جدا شو دیگه واسه چی باهاش موندی واقعا؟؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

خب همین که مریضی شو ازت پنهون کرده خودش میشه ازش شکایت کنی بعدشم جدا شو دیگه واسه چی باهاش موندی واق ...

خب دیگه دیر شده

بعدش میخوام چکار کنم

ترس دارم بهد نتونم زندگیمو اداره کنم

خب دیگه دیر شده بعدش میخوام چکار کنم ترس دارم بهد نتونم زندگیمو اداره کنم

عزیزم عامل بدبختیت خودتی چی زندگیتو نمیتونی بدون یه شوهر مریض بیکار بچه ننه اداره کنی ؟😐چون مریضه راحت هم میتونی طلاق بگیری !

خب همین که مریضی شو ازت پنهون کرده خودش میشه ازش شکایت کنی بعدشم جدا شو دیگه واسه چی باهاش موندی واق ...

چندبار رفتم مشاوره

هر بار گفتن جدا شو

خانوادش میگن برو نمون

ولی نگرانم نتونم 

دوسش ندارم

ولی حداقل یه سقف رو سرمه و یه نفقه کم هم میگیرم

خب دیگه دیر شده بعدش میخوام چکار کنم ترس دارم بهد نتونم زندگیمو اداره کنم

چرا نتونی یه مدت خونه پدر و مادرتی بعدشم در اولین فرصت میگردی یه کار خوب پیدا میکنی سر کار میری خرجی تو در میاری اگه بچه هم داری میاری تحت تکفل خودت 

مگه اینکه دلت گیر باشه و خودت نخوای جدا بشی وگرنه هیچی نشد نداره

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

عزیزم عامل بدبختیت خودتی چی زندگیتو نمیتونی بدون یه شوهر مریض بیکار بچه ننه اداره کنی ؟😐چون مریضه ر ...

الان کار میکنم

ولی تا چندسال ؟

اگه جدا شم دیگه نمیخوام ازدواج کنم

چرا نتونی یه مدت خونه پدر و مادرتی بعدشم در اولین فرصت میگردی یه کار خوب پیدا میکنی سر کار میری خرجی ...

شدن رو که میشه

ولی صبر کردم شاید فرجی بشه

اومدیم و من رفتم و اینم مرد

حداقل حقوق و سهم الارثش که به بچم میرسه

چرا نتونی یه مدت خونه پدر و مادرتی بعدشم در اولین فرصت میگردی یه کار خوب پیدا میکنی سر کار میری خرجی ...

پدرم ک فوت کرده

مامانمم که پیره

جای رفتن خونه بابامم ندارم