2777
2789

خانوما با دلای پاکتون اگ میشه برای مشکل مالی پدرم دعاکنین گره مالیش باز بشه.. 

براتون صلوات میفرستم 

ممنونم ازتون بچه ها.... خیلی ممنونم.. 

Go big meri

الهی امین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

عزیزم بعد نماز درحالت سجده دست چپتو بالاببر و ۱۴ مرتبه یا وهاب بگو. تو زیادی رزق موثره و خوندن سوره واقعه.

و بعد ازنماز صبح به نیت خونه دار شدن ۱۴ مرتبه درحالت سجده ذکر یاجوادالئمه ادرکنی بگو.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم  عزیزم بعد نماز درحالت سجده دست چپتو بالاببر و ...

نور بباره به تک تک روز هاتون.. ممنونم.. خیلی ممونم❤️حتما انجام میدم.

Go big meri
نور بباره به تک تک روز هاتون.. ممنونم.. خیلی ممونم❤️حتما انجام میدم.

قربونت گلم .همچنین

من ازپارسال که انجام میدم ذکر یا وهابو و سوره واقعه رزقمون زیاد شده

و اون ذکر یاجواد ... فک کنم تو ۷،۸ ماه تونستیم درکمال ناباوری خونه بخریم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

خداروشکر الهی شکر🍃😍❤️

فدات عزیزم💚💚🙏

سلام عزیزم خوبی

ببخشید مزاحمت میشم

توی یه تاپیک دیدم گفته بودید پیش دکتر خانجانی متخصص زنان میرید.

من میخوام برم پیششون ولی نه تلفنی که تو اینترنت دارن رو جواب میدن و نه نوبت خالی دارن.  

میشه اگه شماره ای از منشی یا مطبشون دارید لطف کنید بهم بدید.

سلام عزیزم خوبی ببخشید مزاحمت میشم توی یه تاپیک دیدم گفته بودید پیش دکتر خانجانی متخصص زنان میرید. ...

بله عزیزم میگردم و میفرستم براتون چون منم مدتی هست نمیرم 

Go big meri
سلام عزیزم خوبی ببخشید مزاحمت میشم توی یه تاپیک دیدم گفته بودید پیش دکتر خانجانی متخصص زنان میرید. ...

عزیز دلم شماره مطب و آدرس رو مینویسم زنگ بزنید چون زیاد سفر میرن مطمعن بشید اصفهان هستن. 

چهارباغ بالا، نرسیده به دروازه شیراز، نبش خیابان بهار آزادی. 

تلفن :36206180

Go big meri