2777
2789
ممنونم عزیزم💖امیدوارم نظرتون این نباشه که من سنی ازم گذشته ها😅😅😅

نه بخدا این چه حرفیه❤️🌱

اتفاقا من خیلی خوشحال میشم وقتی توی سایت کسانی رو میبینم که به قول معروف چندتا پیرهن بیشتر از من پاره کردن 😄😄 درکل معاشرت با افراد بزرگ تر از خودم رو خیلی دوست دارم

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
منم عکس پروفتو دیدم گشنم شد 😢

برونون پنیربقول یادت میره

نزنی‌هااا جات خالی رفتم بامیه خودم پز خوردم،، ولی بازگشنمه🤕، متنفرم ازرژیم، آخه با روزه رژیم میگیرنننن،، منم یه جور تختم کمه میدونم خودم😩💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا این چه حرفیه❤️🌱 اتفاقا من خیلی خوشحال میشم وقتی توی سایت کسانی رو میبینم که به قول معرو ...

من چون شغلم با بچه هامرتبط بوده و اینکه درسن ۳۰سالگی ازدواج کردم و کلا با جوون ترازخودم رفتو آمدمیکنم باورتون نمیشه اصلا یه وقتایی یادم نیست چندسالمه.دوستام باهام شوخی میکنن بعدکه حرف میفته سنم رومتوجه میشن کلی عذرخواهی میکنن.منم بهشون میگم بابا بیخیال😀😀😀دیگه سن بالاترین دوستام متولد۶۷هستن😀

برونون پنیربقول یادت میره نزنی‌هااا جات خالی رفتم بامیه خودم پز خوردم،، ولی بازگشنمه🤕، متنفرم ازرژ ...

نوش جان ❤️خودت رفتی بامیه خوردی حالا من برم نون و پنیر بقولم😢

عزیزم❤️😁اشکال نداره حالا یه خورده تحمل کن ایشالا چند وقت دیگه هیکلت عالی میشه به این فکر کن میتونی کلی لباسای قشنگ بپوشی

من چون شغلم با بچه هامرتبط بوده و اینکه درسن ۳۰سالگی ازدواج کردم و کلا با جوون ترازخودم رفتو آمدمیکن ...

به به چ خوب معلومه خیلی جنبه بالایی دارین، 

ایشالا همیشه همینطوری سرزنده و شاد باشین چ خوب که اینقدر سر زنده این ماشالا بهتون چشم نزنم🤭

البته سنی هم ندارین که ولی در کل از خانومای سرزنده خوشم میاد 

نوش جان ❤️خودت رفتی بامیه خوردی حالا من برم نون و پنیر بقولم😢 عزیزم❤️😁اشکال نداره حالا یه خورد ...

بخورصدات درنیاد🔪

برا دومین بار به قول دخترم عصبوم (عصبی) کردی،، اون ازسن این ازهیکل🤨

من خوش هیکلم جوجوووو😌😎

.

.

.

.

.

.

آرههه ارواح عمم😁

نه ولی خدایی بدنیستم.. 

۱۲ 😅

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷                

به به چ خوب معلومه خیلی جنبه بالایی دارین،  ایشالا همیشه همینطوری سرزنده و شاد باشین چ خوب که ...

سلامت باشید عزیزم.اینم بگماخیلی رنج کشیدم توی زندگی ولی زود عبورکردم.چون لحظه ها و ثانیه های زندگی منتظرما نمی مونن ومیگذرن فقط روزهایی رو که شادبودیم و دلی رو شادکردیم ازنظرمن زندگی به حساب میاد.هرگز تلافی بدیهارو نمیکنم و این که روی هیچی زوم‌نمیکنم.امیدوارم تمام عزیزان نی نی سایتی شادوسلامت باشن

بخورصدات درنیاد🔪 برا دومین بار به قول دخترم عصبوم (عصبی) کردی،، اون ازسن این ازهیکل🤨 من خوش هیکل ...

چی شد 😲؟ رومن چاقو میکشی حالا که اینطور شد 🗡️ منم شمیشرمو میارم

خب چیکار کنم خواستم دلداری بدم🤭

حالا اشکال نداره ایشالا خوش هیکل تر میشی رژیم که فقط برای لاغری نیست برا سلامتیم هست 

(الکی مثلا دارم دلداری میدم🥴😂❤️)

سلامت باشید عزیزم.اینم بگماخیلی رنج کشیدم توی زندگی ولی زود عبورکردم.چون لحظه ها و ثانیه های زندگی م ...

چ قشنگ واقعنم زندگی همینه که گفتین❤️

ممنونم همچنین🌱

چی شد 😲؟ رومن چاقو میکشی حالا که اینطور شد 🗡️ منم شمیشرمو میارم خب چیکار کنم خواستم دلداری بدم ...

تچکر ازدلداریت💕 میشه یه ذره بیشتردلداری بدی برم بخوابم فرداصبح برم سرکار😫💔

تچکر ازدلداریت💕 میشه یه ذره بیشتردلداری بدی برم بخوابم فرداصبح برم سرکار😫💔

🥴😂 حالا لاغرم نشدی نشدی تپل بودن خیلی بهتره که اصن گور بابای دنیا بشین هرچقدر خواستی بخور مگه قراره چقدر عمر کنیم بابا

🥴😂 حالا لاغرم نشدی نشدی تپل بودن خیلی بهتره که اصن گور بابای دنیا بشین هرچقدر خواستی بخور مگه قرار ...

اِاِاِ زرنگیییی😛 عمرااااااا به زور20کم کردم،، 

ان‌شاءالله هرچی میخوری گوشت بشه بچسبه تنت دمبه بشه بچسبه شکمت😃

عوضش من لاغرشم 😛😛😛

حییییحححح 😁

اِاِاِ زرنگیییی😛 عمرااااااا به زور20کم کردم،،  ان‌شاءالله هرچی میخوری گوشت بشه بچسبه تنت دمبه ...

ایول👏

والا اینی که گفتی برای من دعای خیر بود نه نفرین از خدامه چاق بشم🤪