ممنونم عزیزم💖امیدوارم نظرتون این نباشه که من سنی ازم گذشته ها😅😅😅
نه بخدا این چه حرفیه❤️🌱
اتفاقا من خیلی خوشحال میشم وقتی توی سایت کسانی رو میبینم که به قول معروف چندتا پیرهن بیشتر از من پاره کردن 😄😄 درکل معاشرت با افراد بزرگ تر از خودم رو خیلی دوست دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بخدا این چه حرفیه❤️🌱 اتفاقا من خیلی خوشحال میشم وقتی توی سایت کسانی رو میبینم که به قول معرو ...
من چون شغلم با بچه هامرتبط بوده و اینکه درسن ۳۰سالگی ازدواج کردم و کلا با جوون ترازخودم رفتو آمدمیکنم باورتون نمیشه اصلا یه وقتایی یادم نیست چندسالمه.دوستام باهام شوخی میکنن بعدکه حرف میفته سنم رومتوجه میشن کلی عذرخواهی میکنن.منم بهشون میگم بابا بیخیال😀😀😀دیگه سن بالاترین دوستام متولد۶۷هستن😀
من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍(بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) .... من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم : پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ، دریا سالار آرتمیس ، سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ، کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ، رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ، خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی ) کاربر سال ۹۷
به به چ خوب معلومه خیلی جنبه بالایی دارین، ایشالا همیشه همینطوری سرزنده و شاد باشین چ خوب که ...
سلامت باشید عزیزم.اینم بگماخیلی رنج کشیدم توی زندگی ولی زود عبورکردم.چون لحظه ها و ثانیه های زندگی منتظرما نمی مونن ومیگذرن فقط روزهایی رو که شادبودیم و دلی رو شادکردیم ازنظرمن زندگی به حساب میاد.هرگز تلافی بدیهارو نمیکنم و این که روی هیچی زومنمیکنم.امیدوارم تمام عزیزان نی نی سایتی شادوسلامت باشن