2777
2789

دخترم با تب تشنج کرده بود و بیمارستان بستری شد،گفتن عفونت داشته که تب پایین نمی یاد. براش انتی بیوتیک تزریق کردن،از امروز صبح تب شدید نداشت،خیلی هم بی تاب شده بود که راه بره،مجبور شد دکتر مرخص مون کرد...

حالا داروی سفکسیم خوراکی داده،هر کاری میکنم بیدار نمیشه بخوره. زمانش بگذره خطرناک نیست؟

من دکتر و پرستار نیستم اما تحقیق کردم و میدونم که انتی بیوتیک باید سر ساعت و درست مصرف بشه عزیزم 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما سر زمان بهش بده سفکسیم رو. و اینکه ترمومتر دیجیتال‌ها زیاد قابل اعتماد نیستن معمولا پایین تر از اونی که هست نشون می‌دن. با بدن خودت چک کن ببین برای تو که تب نداری و دمای بدنت نرماله چند می‌زنه.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.