2777
2789

اولین بار که دیدمش حدود ۱۴ یا ۱۵ سالم بود نمی دونم چه حسی بود اما با دیدنش دلم لرزید و کم کم روش کراش زدم اما به هیچکس حتی مادر و خواهرم چیزی نگفتم اما خودم می دونستم که دلیل اینکه به خودم می رسم برای رفتن به مراسمی چی هست 

سعی کردم به چشمش بیام اما خب اون اصلا به من نگاه که چی کم محلی هم می کرد 

سخت بود برام خیلی یکبار بهم خیلی برخورد و تصمیم گرفتم دیگه بهش نه نگاه کنم و نه فکر 

از پس رفتار ظاهری خوب بر امدم و اصلا بهش نگاه نکردم اما از پس قلبم و فکرم نشد 

از اون روز یکسال گذشت و من کنکور دارم اما بازم تو فکرم مخصوصا این روزا که زیاد بهش فکر می کنم و درس خوندنم خیلی کمتر شده 

حتی تو این مدت خوابش رو هم چندبار دیدم اما واقعا دیگه بسه 

بسه از آسیب زدن به آینده قشنگم به خاطر آدمی که اصلا در فکرشم نیستم 

امشب که این تایپیک رو زدم قبلش هم چندتایی تاپیک زده بودم ولی قصد کردم که دیگه از فکرش بیام برون و فقط به پیشرفت خودم فکر کنم 

کلا از فکر ازدواج عشق  و هر کوفت  زهرماری بیام بیرون و بچسبم به درسم 

دعام کنید خانم های عزیز که خدا کمکم که موفق بشم و شرمنده خانواده نشم 

قلبتو خفه کن ببین لیاقتت چیه

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش می شد به راحتی خفش کرد 

عزیزم منم یجورایی همین مشکلو داشتم ولی نه مثل شما

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

عزیزم این احساسات میگذرن و تموم می‌شن مطمئن باش. از اونجایی که اصلا وارد رابطه نشدین، یه مدت بعد احساست می‌خوابه. سعی کن آینده‌ت رو بدون اون، قشنگ ببینی، علاقه ت رو دنبال کنی و آدم های بهتری بیان. زندگی انقدر طولانیه که آدم های جدید و خوب بیاره برات. مشکل ما اینه که عشق واقعی رو با این احساسات موقت اشتباه می‌گیریم. مطمئن باش عاشق‌ می‌شی بازم و این آدم یادت می‌ره. 

عزیزم این احساسات میگذرن و تموم می‌شن مطمئن باش. از اونجایی که اصلا وارد رابطه نشدین، یه مدت بعد احس ...

می دونی حس می کنم دیگه تو آینده از کسی اندازه این آدم خوشم نمی یاد و این واقعا بده 🤦🏻‍♀️

گلم من 14 سالم بود عاشق یکی شدم 

بهشم گفتم 

گفت بیا دوست شیم ترسیدم و نشدم 

رفت با دوستم دوست شد و بعد یسال با دخترعموم و بعد  دو سال با اونم کات کرد 

دو ماه پیش پیام دادم گفتم خداخافظت 

چند شب پیش پیام داد گفت دلم تنگ شده ببینمت و .. 

که بلاکش کردم 

اگه اون ناراحت نباشه من که خوشحالم 

بدمم میاد ازش

از پسش بر امدی ؟

اره  از دلتنگی شده بود می خواستم گریه کنم 

ولی هنوز قد اون عاشق هیچکس نشدم 

گلم من 14 سالم بود عاشق یکی شدم  بهشم گفتم  گفت بیا دوست شیم ترسیدم و نشدم  رفت با ...

کاش منم ازش متنفر بشم می دونی هیچ چیز بدی هم ازش نیست فقط محل نمی زاره که معلومه خوشش نمی یاد 😪

کاش منم ازش متنفر بشم می دونی هیچ چیز بدی هم ازش نیست فقط محل نمی زاره که معلومه خوشش نمی یاد 😪

ولی من انقدرررر امار رد از این ادم دارم انقدر هااا 

ولی با این حال دوسش داشتم 

و این سخت تره 

ولی الان دوسش ندارم 

می دونی حس می کنم دیگه تو آینده از کسی اندازه این آدم خوشم نمی یاد و این واقعا بده 🤦🏻‍♀️

از رو هوا نمی‌گم تجربه کردم خودم. منم پونزده سالگیم از این احساسات داشتم یکسال کامل درگیرش بودم. خیلی هم اذیت شدم بابتش. ولی به محض وارد شدن آدمای جدید و خوب فراموش کردمش. درسته شاید این آدم واقعا خوب باشه ولی مطمئن باش احساسات تو هم قاطیشه. توی این سن احساسات زودتر خاموش می‌شن. دوستای خوب پیدا کن. می‌گذره این روزا.