2777
2789

بیاین سوالی داریم از هم بپرسیم از رسم و رسومات یا هرچی ولی تورو خدا بهم دیگه توهین نکنیم 

مگه افغانی آدم نیست 

هر ملیت هم خوب داره هم بد 

هم خداشناس داره هم خدانشناس 

هم تمیز داره هم ساخته 

پس چرا توهین میکنید ؟؟

شما جای ما خدارو خوش میاد فک کردین ما خوشحالیم اینقدر حرف بشنویم هر کدوممون تو ی سر دنیا باشیم ولی مجبوریم بخدا مجبوریم پس قضاوت نکنید و دل نشکنید

عیب نداره عزیزم ناراحت نباش♥️

امیدوارم یجوری بشه کشورتون درست بشه همه برگردید کنار هم زندگی کنید💙😚

من بخاطر رشتم عاشق کشور شمام

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به بقیه افعانیا ندارم ولی یکی مثل اون کاربر پیشی اصلا بهتر که تو ایران نباشه بی ادب  &nbs ...

چی‌گفت؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

چی‌گفت؟

یه کاربر یه چیزی گفت میگفت پولتونو میندازیم جلوتون مگه جای شما تنگ کردیم این حرفا کلی حرف بد زد ولی با این حرفش خیلی بدم اومد ازش یعنی چی پولتونو نیندازیم جلوتون مگه ما از افعانیا پول میخوایم که اینجوری میگن والا ایرانیا دارن مالیات میدن ولی افعانیا نمیدن طلبکار هم هستن‌ بعصیاشون 

من متنفرم از نژاد پرستی  همه آدم ها ارزششون به یک اندازست  هیچ دلیلی باعث نمیشه یکی با ا ...

میدونی چند تا فحش ناموسی از افغانی شنیدم 

یه جوری که دشمن خونی ایرانین 

ما میرفتیم اگه کشورشون حداقل سرمونو پایین مینداختیم توهین نمیکردم کل کشورشون ریختن اینجا 

طرف میگه ما مادر و خواهر شما رو ....

میگه ما به شما میگیم سگ ایرانی یکی دیگه گفت ایرانی بدبخت 

مواظب باش ایران آتیش نگیره 

اینا الان محتاج مان تا این حدن 

بعضیاشون خود طالبانن