2777
2789

سلام .من تقریبا یک سال و نیمه ک عقدم یعنی دلیل یکم طولانی شدن خونه ای هست مادرشوهر طبقه چهارم یه ساختمان فامیلی داره میسازه. ک البته تمومشم نکرده هنوز. من زمانی ک قبول کردم اونجا زندگی کنم محل کار همسرم بود گفتم راحت بره بیاد. چون یه خونه هم کرج داشتن گفتم دور میشه براش. رفته رفته فهمیدم همسایه هاشون پشتم حرف میزنن ک عروس فلانی چادر نمیپوشه عروس فلانی ارایش میکنه. عروس فلانی پاشنه دار میپوشه. حتی عموش ک تو ساختمونن زیاد درمورد محجبه بودنم حرف زدن و من نخواستم ک باشم.چند روز پیش با همسرم چهار ساعت بیرون بودم تو این مدت پنج بار زنگ زد ک کجاییم و بعدش کجا میریم. منم امشب پشت تلفن گفتم اگر مامانت مدام زنگ بزنه بهت تو مدیریت نکنی خودم به مادرت میگم. اونو یهو گفت حق داری اصلا تو اون ساختمون زندگی نمیکنیم چون مدام میخوای حرص بخوری. الان دم عروسیمه جهازمو بردم تو خونه نصفه نیمه من چ کنم؟؟؟؟اونجا نباشم کجا برم شوهرم کل پولشو ریخت تو اون خونه. بهشم میگم ول کن فقط مدیریت کن مدام امار نده میگ نه کلا اونجا زندگی نکنیم. موندم چ کنم. ب هیچکسم نگفتم خونوادم 😞

چه بد شد!

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چ خوبه حداقل هواتو داره 

خو خونه رو بفروشین ب ی نفر دیگ

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ایی ک توش فامیل شوهر هس 

دسو پاتو میبندع .هرچی بگی نه مشکلی نیس . نه بعدها دردسر

همممون  ولی بویی از انسانیت نبردیم. اکثر مغزا زنگ زدس یا ژن خوک دارن بعضیا.....

اسییییی شده کل زندگیتونو بفروشین برین یه جا دیگه اجاره کنین اصلا برین چادر بزنین تو خیابون ولی با مادرشوهرت زندگی نکنننن اگه الان زنگ میزنه اعصابت خورد میشه اونموقع هروز میاد خونت و.... 

بالاخره اونم مادره و می خواد به خساب خودش وظیفه مادریشو انجام بده نمیتونه نکنه 

مادرشوهر یکی از فامیلا می‌رفت سطل آشغال عروسشو میگشت بینه چی خوردن 

این همه تاپیک ندیدی که مینالن از پیش مادر شوهر نشستن !

ببین کی به حرفم میرسی 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
اسییییی شده کل زندگیتونو بفروشین برین یه جا دیگه اجاره کنین اصلا برین چادر بزنین تو خیابون ولی با ما ...

منک از خدامه. فقط از نداری اول زندگی میترسم. میترسم شوهرمو تو سختی و اذیت بندازم😞

منک از خدامه. فقط از نداری اول زندگی میترسم. میترسم شوهرمو تو سختی و اذیت بندازم😞

عیب نداره همه اولش همینجورین یکم بگذره خودتون جمع و جور میکنین سلامت روانت مهم تره یا پول؟

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(