2777
2789

من ۴سال ونیم با یکی تو رابطه بودم البته رابطه سالم و قصدمون ازدواج بود بعد منو به مادرش معرفی کرد همه چیز خوب بود تا اینکه گفت شرایط ازدواج ندارم (البته بگم دانشجو بود و کار نداشت و خدمت نرفته بود اما ماشین و نصف خونه داشت ) خلاصه من خیلی ناراحت شدم از اینکه اینجوری رفتار کرده و باعث شد جدا شیم ..۳ماه همو ندیدیم الان ۲ماهه هرچی زنگ میزنه جواب نمیدم و نسبت بهش سرد شدم و همش ابراز پشیمونی میکنه و میگه من دوست دارم بیا درست شدن شرایط من کنار هم باشیم و جدا نشیم تا درست شه همه چی من چیکار کنم ( من به این سایت خیلی وارد نیستم ببخشید طولانی شد)

اگر بیاد خواستگاری واقعا خوبه برگرد

ولی اگه بخواد وقتشو پرکنه اشتباه محضه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهش بگو بیاد خواستگاری و نامزد بشین در این صورت برگرد باهاش

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
خب خودت بهتر از هر کس میدونی ک ۴ سال باهاش بودی ارزش فرصت دوباره داره یا نه  و دوما هم ک قصدش ...

پسر خوبیه هیچ بدی ازش ندیدم اما نمیدونم تو سرش چی میگذره واقعا منو میخاد یا نه یا میخاد وقت بخره واقعا موندم

اگه برگردی و شرایط حتچالا حالا ها مص قبل باشه چی؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگر خواستی جواب بدی بگو خواستگار دارم خانواده ام هم پسندیدن

اگر دست و دلش بلرزه برات میگه خودم هم میام خواستگاری

اگر نخوادت برای ازدواج پا پس میکشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم