2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل توام میشه عکست بزاری؟ 🥺

حامی حقوق حیوانات🐣🐰🐶با حیوانات مهربون تر باشیم زندگی بدون اونا خیلی زشته اونا هم مثل ما حق زندگی و طبیعت دارن زندگی رو ازشون دریغ نکنیم♥️خدایا خودت مرحم دل های شکستمون باش:)🦋گاهی خرد شدن استخوان‌های خودم را زیر بار همه زندگی‌های نکرده‌ام، حس میکنم.!🌚

تجربه ثابت کرده هرکی توی سایت گفته زشتم بسیار زیبا بوده

شماهم احتمالا زیبایی یا اعتمادبنفس نداری یا نمیدونی چجور لباس بپوشی و ارایش کنی که زیباییت به چشم بیاد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بخاطر زشتی میخوای خودکشی کنی؟

متمحنم زشت نیستی حتما افسرده ای 

به خودت اهمیت بده وببین چی بهت میاد امتحانشون کن

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌

وقتی خودت اینجور داری میگی بقیه هم زشت میبینن فقط یه ذره هاااا یه ذره اعتماد به نفس داشته باشی بد نیس 😕

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂