2777
2789

من ۴سال ونیم با یه نفر تو رابطه بودم البته رابطه سالم همو خیلی دوس داشتیم و رابطمون به قصد ازدواج بود بعد منو به مادرش معرفی کرد و همه چیز خوب بود تا اینکه گفت شرایط ازدواج و اینا ندارم (البته بگم دانشجو بود و کار نداشت اما ماشین و نصف خونه رو داشت  سنش هم زیر ۲۶)و خدمتم نرفته بود خلاصه عقب کشید و به من خیلی بر خورد و باعث شد جدا شیم ۳ماه همو ندیدیم تا حالا ۲ ماهی هست برگشته خیلی زنگ میزنه اما جوابش نمیدم و ابراز پشیمونی کرده و میگه هنوز منو میخاد و اینکه تا درست شدن شرایطش باهم باشیم و جدا نشیم اما من دیگه سرد شدم ی جورایی کمکم کنید چیکار کنم (من خیلی به این سایت وارد نیستم ببخشید طولانی شد)

من تو شرایط تو‌ازدواج کردم تمام شونزده سال زندگیم سختی و مستاجری و بی حمایتی از طرف خانوادش بود 

از من می شنوی اول شرایط مالی مناسب در حد خونه ی مستقل و کار دائمی و ماشین باشه خودتو به سختی ننداز 

مکر اینکه واقعا بتونی یه پروژه پنج ساله صبر کنی تا خواستگارت خوذشو جمع و جور کنه

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB