helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 عنوان ناخن بچه ام کنده شده درمیاد🥺؟؟؟ 85 بازدید | 5 پست چقدر طول میکشه تا دربیاد کامل کنده شد حتی اونایی که زیر پوستن دراومد فقط یک سالشه 😭😭😭دوهفته شد ولی هیچی در نیومد پس کی در میاد انگشت کوچیک دستش 😫 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم.......... 1402/01/21 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 در میاد فقط نمک یا ابلیمو نریزه رو دستش سوزش میده تجربه دارم🥲 واقعاً چقدر طول میکشه 😫 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
لیلی_کوچولو۲l عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 1878 حدود پنج شیش ماه برا من طول کشید حالا ناخن بچه رو نمیدونم ی بار داداشم دو سالش بود همینطور شد ی چهار ماهی طول کشید
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 حدود پنج شیش ماه برا من طول کشید حالا ناخن بچه رو نمیدونم ی بار داداشم دو سالش بود همینطور شد ی چهار ... وااااای خیلی زیاده😭😫 نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
لیلی_کوچولو۲l عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 1878 وااااای خیلی زیاده😭😫 ا اره ولی سعی کن به چیزی نخوره خیلی دردش میگیره😢