2777
2789
عنوان

بهم گفت خیلی وقته برام مردی

983 بازدید | 12 پست

خانواده ی شوهرم یه شهر دیگن و همیشه شوهرم عذاب وجدان داره که چرا پیش اونا نیست 

البته خیلی حمایت مالیشون می کنه 

چند روز پیش ماشین خریدیم زنگ زد بهشون، اصلا ذوق نکردن، انتظار دارن بده به اونا با اینکه وضعشون خوبه ولی مادرشوهرم خیلی ناشکره و همیشه به من حسودی می کنه

شوهرم سر یه چیز الکی بهونه اورد و هر چی از دهنش دراومد به من گفت 

البته بار اولش نیست، چند باره توهین می کنه بی دلیل و فرداش میاد منت کشی 

چون می دونه من تقصیری نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی فرداش که اومد منت کشی من نبخشیدمش و بحث کردیم، بعد گفت که تو خیلی پررو شدی و هر چی رو می دم بدتر میشی 

منم گفتم تو دیشب بی دلیل به من توهین کردی، من پر رو شدم؟

نه بحث کن نه بدو بیاره بگو فقط باهاش سرسنگین باش به مادرتم یه چند وقت بگو بیخیالتون بشه به بهونه بیار که ناراحت نشه رو بهش ندین حالش جا بیاد هرکاری داری به مادرت یا خانوادت نگو ای بابا که اصرار کنن انجام بدن 

نه بحث کن نه بدو بیاره بگو فقط باهاش سرسنگین باش به مادرتم یه چند وقت بگو بیخیالتون بشه به بهونه بیا ...

الان خونه ی بابامم اونم می گه من دنبالت نمیام باید خودت برگردی