2777
2789
بله سندروم شوگرن دارم و باردار شدم.اول باید بیماری خاموش بشه بعد اقدام کنی...که دکتر روماتولوژیه من ...

سلام عزیزم ببخشید منم Ana مثبته تیتر ۱:۱۶۰ دوتا بارداری پوچ داشتم. یه بار دیگه هم آزمایش دادم Ana م منفی بود. خیلی دکتر رفتم. دکتر زنان و روماتولوژی گفتن هیچیت نیست احتمالا مثبت کاذب بوده هیچکس نفهمیده مشکلم چیه ۲ ساله داریم پیگیری می‌کنیم همه چی مون هم سالمه تنها چیزی که شک داریم همین ana . شما از کجا متوجه مشکل ایمنی تون شدی؟

سلام عزیزم ببخشید منم Ana مثبته تیتر ۱:۱۶۰ دوتا بارداری پوچ داشتم. یه بار دیگه هم آزمایش دادم Ana م ...

سلام عزیزم من ازمایش خود ایمنی دادم.توی ازمایشم ana خیلی بالا بود.ولی برای شما اگر یبار مثبت شده

بعد منفی شده.شاید خود ایمنی نداشته باشید.

یه نکته بگم،کمبود ویتامین برای خودت و همسرت و اسپرم ضعیف شاید تاثیر داره .مصرف ویتامین برای هردوتون رو جدی بگیر.ژل رویال هم برای بارداری مفیده مرد بخوره.اسپرم رو تقویت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید منم Ana مثبته تیتر ۱:۱۶۰ دوتا بارداری پوچ داشتم. یه بار دیگه هم آزمایش دادم Ana م ...

دلیل سقط فقط خود ایمنی نیست

اسپرم و تخمک ضعیف هم‌تاثیر. داره.

عکس رنگی هم بگیر.

من تازه عکس رنگی دادم.گفت دو تا لوله بسته هست.با عکس یکی باز شد.یکیش هنوز بسته هست

خودم فکر نمیکردم که لوله ی بسته داشته باشم.

دلیل سقط فقط خود ایمنی نیستاسپرم و تخمک ضعیف هم‌تاثیر. داره.عکس رنگی هم بگیر.من تازه عکس رنگی دادم.گ ...

خیلی تلاش کردیم این در و اون در زدیم هر دکتری بگید رفتیم میگن سالم همه چی نرمال، خودم که تاحالا هیچ مشکل رحم و تنبلی تخمدان نداشتم.

اخه عکس رنگی دکترم گفت برای کسی هست که باردار نمیشه، من باردار میشم اوایل بارداریمم خیلی خوب پیش میره بتا بالا میره ساک تشکیل میشه ولی یهو متوقف میشه جنین تشکیل نمیشه.

اسپرم همسرم ضعیفه باورتون میشه ۶ تا اورولوژ رفتیم همه میگن اوکیه تمام فاکتورهای اسپرمش لب مرزه ولی میگن تلاش کنید طبیعی باردار میشید. مورفولوژیش پایین بود دارو خورد به محض اینکه شروع کرد من باردار شدم که اینم پوچ شد. 

سلام عزیزم من ازمایش خود ایمنی دادم.توی ازمایشم ana خیلی بالا بود.ولی برای شما اگر یبار مثبت شدهبعد ...

بخاطر همینم شک کردم گفتم حتما مشکل اسپرم بوده بلافاصله بعد از خوردن داروهاش باردار شدم ولی دکترا میگن ربطی نداره اسپرم اگر ناسالم باشه اصلا به مرحله لقاح نمیرسه. باز شک کردم به Ana خودم…حداقل اگر میدونستیم مشکل کجاست خیالمون راحتتر بود. مثل مرغ پر کنده یک روز من میرم دکتر یک روز شوهرم میره به هیچ نتیجه ای هم نرسیدیم. فقط این وسط بدن من داره تحلیل میره از این سقط ها