2777
2789
عنوان

اونایی که باردارین یا مامانا بیاین یه لحظه ☝☝😭

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم اره من حتی لکه بینی هم داشتم ولی ازمن میپرسی بهش فک نکن اینجوری خدانخاسته نباشی داغون می ...

من ماه اول که پریود شدم کلی گریه کردم ولی دبستم به این ماه گفتم ماه رمضونه خدا یه نگاهی بکنه بهم اگه نشم نمیدونم چه حالی میشم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
من همیشه فک میکردم قراره پریود بشم چون شکمم درد می‌گرفت و ی حالی داشتم ولی نشدم ،😂😂😂😂

ای کاش نصیب منم بشه این ماه🥲

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین استرسی که داری دشمن بارداریه، چرا اینجوری میکنی با خودت؟ صبور باش بگو مطمئنم تو بهترین وقتی که ...

دست خودم نیست بخدا ناخودآگاه نزدیم موعدم استرس میگیرم میگم اگه این ماه هم نشه چی

یچیز میگم ناراحت نشو  از الان منتظر پریودت باش که اگه بیبی چک مثبت شد ذوق زده بشی  اگه م ...

خدا بچه هاتو برات نگه داره گلم ان شاءالله نصیب منم بشه

من سه سال اقدام بودم ماه قبل بارداریم دکترم گف فقط باید بری ای یو ای منم ناامید دیه بی خیال بچه شدم ...

😍😍بهت تبریک میگم عزیزم 

خدا بچه هاتو برات نگه داره گلم ان شاءالله نصیب منم بشه

ان شالله خدا به شماهم نی نی ناز و سالم بده 

کلا بیخیال باشی زودتر نتیجه میگیری این فکر و خیال و استرس نتیجه عکس میده 

ان شالله خدا به شماهم نی نی ناز و سالم بده  کلا بیخیال باشی زودتر نتیجه میگیری این فکر و خیال ...

ان شاءالله🌹🙏