2789
عنوان

بچه درس خونا بیاین

264 بازدید | 20 پست

پایه هشتمم

پارسال معدلم ۱۹ و خورده ای بود الان شده ۱۸ 

همش میخوام بخونم اپا انگار ی نیرویی وادارم میکنه نخونم 

مامان بابام خعلی بهم امیدوارن 

من نمیخوام نا امیدشون کنم اما امروز فردا میکنم نمیخونم 

لطفا کمک کنید 

*** این کاربری واگذار شده و تاپیک ها مال بنده نیست.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برو بشین پای درست بچه فردا یکاره ای بشی اینجا بدرد نمیخوره بجا اینکه تاپیک بزنی برو بشین بخووووون 

((حالا یکی نیس به خودم بگه 😐))

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

با برنامه ریزی پیش برو

امتحانات خرداد نزدیکه و به هیچ وجه نذار معدلت‌ خراب بشه چون برای ثبت نام توی آزمون تیزهوشان و انتخاب رشته توی سال نهم به مشکل برمیخوری‌.

به هدفت فکر کنی انگیزه خودش میاد

عزیزم یه دفتر برنامه ریزی یرا خودت بگیر برنامه های روزانه و درس خوندنتو توش بنویس و تیک بزن.  اخر هر روز که تموم شد و همه تیک خورد ، یه جایزه کوچولو به خودت بده.  خیلی حس خوبی داره وقتی ببینی همه تیک خوردن🥰

تو هنوز نوجوانی 

درس بخون چون به هدفت نزدیکت میکنه

برای خودت هدف داشته باش

هر وقت خواستی نخونی یاد این بیفت که قراره امتحان تیرهوشان و نمونه بدی

بنظرم اگه بتونی قبول شی خیلی خوبه 

اگه کمک خواستی درخدمتم

راهی پیدا کردی لایک کن منم بیام. منم نمیخونم ذاتا درسخون بودیم الان تو نی نی سایت نبودیم

مامان و بابام نمیزارن زیاد وارد فضای مجازی بشم 

اینترنتم نمیخرن

الان به اینترنت آبجیم وصلم

راهنمایی همه همینجورن از جمله خودمم که اینجور بودم😂🖐🏻 سخت نگیر، ولی حداقل ها رو رعایت کن مثل ...

همه درسام خوبن اما ریاضی و هنر تر میزنن

عزیزم یه دفتر برنامه ریزی یرا خودت بگیر برنامه های روزانه و درس خوندنتو توش بنویس و تیک بزن.  ا ...

مر۳۰ از کمکت مهربونم

برو بشین پای درست بچه فردا یکاره ای بشی اینجا بدرد نمیخوره بجا اینکه تاپیک بزنی برو بشین بخووووون&nb ...

به اینجا نیام هم بساتم همینه ک هست 

والا منم به داداش کوچیکم اینا رو میگم اما به خودم نمیگم

همه درسام خوبن اما ریاضی و هنر تر میزنن

خوبه پس، ولی ریاضی نهم ادامه هشتمه، پس بیشتر وقت بذار واسش

اگه میخوای بخونی،

اول هدف مشخص کن، مثلا یه دانشگاه یا امتحان تیز و... 

بعدشم دفتر برنامه ریزی و استارت 

فقط شروع کن، لازم نیست یهو 7 ساعت بخونی

واسه شما روزی 3 یا 4 ساعت عالیه :))