2777
2789

بدنش جذب آهن و ویتامین و کلسیم و پروتئین خوب نداشته باشه 

حالا یا همه ی اینا رو خوب جذب نکنه بدنش یا بعضی ها یا یکی رو 

در صورتی که طرف از نظر تغذیه مشکلی نداشته باشه یعنی همه چی بخوره 

دیدید تا حالا؟ مشکلش از بیماری خاصی بود مثلا بیماری خودایمنی یا بیماری های مغزاستخوان یا چیز دیگه؟

لطفا اگه کسی میدونه بگه تشکر

همه چیز خوردن مهم نیست گاهی اوقات شما همه چی میخوری اما این همه چی مواد معدنی بدنت رو تامین نمیکنه چرا ؟ چون ۱. به اندازه کافی نمیخوری ۲. موادغذایی که استفاده میکنی غنی از مواد معدنی موردنیاز بدنت نیست ۳. نمیدونی چی رو با چی بخوری مثلا مواد غذایی رو ترکیبی میخوری که اجازه نمیدن بهم مواد مغذیشون جذب بدن بشه اصطلاحا تداخل دارن ۴. از تمام گروه های غذایی استفاده نمیکنی 

اگر این ها رو اصلاح کردی و باز نتیجه نگرفتی اون وقت میتونی بگی آره مشکل از دستگاه گوارش که اجازه جذب مواد مغذی رو نمیده 

همه چیز خوردن مهم نیست گاهی اوقات شما همه چی میخوری اما این همه چی مواد معدنی بدنت رو تامین نمیکنه چ ...

ببینید من قبلا مثلا دو سه سال پیش اینطوری نبودم.

ولی الان دو ساله خیلی ضعیف شدم. 

با اینکه قبلا اضافه وزن داشتم و کربوهیدرات زیاد مصرف میکردم و اهل پیاده روی هم نبودم و خیلی غذا خوردنم درست و حسابی نبود اما اینقد ضعیف و بی جون نبودم.

الان هم گوشت هم سبزیجات هم میوه و آجیل و حبوبات مصرف میکنم و اصلا اهل نوشابه و قندهای مصنوعی و روغن ناسالم و این چیزا نیستم اما خیلی خیلی ضعیفم انگار بدنم از درون خالیه نمیدونم چطوری دقیق توضیح بدم.

آزمایش داده بودم چند ماه پیش مشخص شد گلبول سفید و ذخیره آهنم پایینه؛ قرص آهن مصرف کردم هنوز هم مصرف میکنم اما علائم کم خونی رو بازم دارم.

سنگین بودن سر و سرگیجه و درد زانو و بی حالی و خوابالودگی و شکنندگی ناخن ها و کوفتگی بدن همش هست باهام خیلی وقته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید من قبلا مثلا دو سه سال پیش اینطوری نبودم. ولی الان دو ساله خیلی ضعیف شدم.  با اینکه قب ...

خب توصیه میکنم مجدد آزمایش کلی از تمام هورمون ها ، مواد معدنی و ویتامین های بدنتون بدین متناسب با اون ها پزشک مکمل توصیه میکنه 

این که میگین خسته این ویتامین بدنتون کمه ضمن اینکه خب کم خونی هم دارین مصرف آهن رو ادامه بدین در کنارش از مکمل کلسیم روی ویتامین سی ویتامین E ویتامین A استفاده کنین 

مکمل منیزیم هم استفاده میشه اما حتما آزمایش مجدد بدین بعد مصرف این ها رو با توجه به نتیجه آزمایش شروع کنین 

خب توصیه میکنم مجدد آزمایش کلی از تمام هورمون ها ، مواد معدنی و ویتامین های بدنتون بدین متناسب با او ...

آره باید زودتر برم آزمایش

ولی به نظرتون این همه وقت قرص آهن مصرف کردم اما نتیجه ای نداد غیرطبیعی نیس؟

به نظرتون یه قرص بگیرم که همه ی اینا رو داشته باشه؟ 

یا کلسیم و ویتامین دی و بقیه جدا باشه؟ 

مکملی میدونید که خوب باشه اثر داشته باشه؟

آره باید زودتر برم آزمایش ولی به نظرتون این همه وقت قرص آهن مصرف کردم اما نتیجه ای نداد غیرطبیعی نی ...

کم خونی بازه زمانی طولانی مدت درست میشه در کنارش تمرکز کنین روی غذاهایی که آهن زیاد دارن از طرفی نوشیدنی مثل چای یا لبنیات یا غذاهایی که جذب آهن رو پایین میارن کمتر استفاده کنین به مرور قطع بشه ( لبنیات رو قطع نکنین ) بهتره 

مکمل ها که ویتامین دی دوز ۵۰۰۰۰ ماهی یکبار کافیه اما اگر زیاد پایبن بود بر اساس نتیجه آزمایش روزی یکی استفاده کنین 

جدا باشه خیلی بهتره اما مکمل هایی هم هستن که همه رو باهم مثلا یونی زینک علاوه بر روی مواد معدنی دیگه رو هم داره