2777
2789

اوناییکه انجام دادن لطفا راهنمایی کنید هزینش حدودی چقدر شد برای تعیین جنسیت؟ 

چقدر طول کشید؟ 

چندوقت بعد سزارین میشه انجام داد؟ 

اوناییکه میخوان موج منفی بدن لطفا نظر ندن 

یعنی چی چند وقت بعد سزارین میشه انجام داد!!خب اول باید حامله بشی نه ماه بعدش 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم زمستان انجام داد اون تنبلی شدید تخمدان داشت

واسش رحمشو خراش زدن ای وی اف کردن کلللل هزینه هاش گفت بیس میلیونی شده

ما کرمانشاهیم

بچشم پسره ولی تعیین جنسیت نکرداا

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
عزیزم میخوام دختر دومم رو زایمان کنم بعد برم ای وی اف

ای جانم مبارک باشه  خب برا دوم به من گفتن هیجده ماه بعد از سزارین باردار میتونم بشم ولی من یک سال که شد اقدام میکنم ان شاءالله رژیم پسر امتحان کردی تا حالا؟

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
ای جانم مبارک باشه  خب برا دوم به من گفتن هیجده ماه بعد از سزارین باردار میتونم بشم ولی من یک س ...

اره عزیزم با رژیم پسر بازم دختر شد 

نه نمیتونم ۱ سال و نیم صبر کنم تحت فشار روانی م 

اره عزیزم با رژیم پسر بازم دختر شد  نه نمیتونم ۱ سال و نیم صبر کنم تحت فشار روانی م

خب عزیزم شیر میدی ضعیف میشی خیلی تقویت کن خودتو بعد از دو ماهم شروع کن ورزش اگر ضعیف باشی ای وی اف نمیگیره رحمتو گرم کن حداقل هشت ماه یا یک سال صبر کن چجوری با یه بچه کوچیک میخوای بازم بیاری نمیشه با مذاکره درستش کنی!وقتی زایمان کردی دو سه ماه بعدش برو دکتر ببین چی میگه الان خودتو ناراحت نکن یه پسرم گیرت میاد ان شاءالله سالم باشن همه بچه هات 

خب عزیزم شیر میدی ضعیف میشی خیلی تقویت کن خودتو بعد از دو ماهم شروع کن ورزش اگر ضعیف باشی ای وی اف ن ...

دوماه یا چهل روز نهایتا شیر میدم میخوام ماه سوم برم دکتر 

تا دارو بگیرم و برسم به تخمک کشی و اینا ۴ ماه شاید طول بکشه دیگه 

تحمل ندارم طاقت ندارم حرف بشنوم میخوام د

دوماه یا چهل روز نهایتا شیر میدم میخوام ماه سوم برم دکتر  تا دارو بگیرم و برسم به تخمک کشی و ا ...

رحمت زخمش تو چهارماه خوب نمیشه احتماله سقط داره بذار بگذره من درکت میکنم کاملا ولی تو سنت کمه به رحمت اسیب نزن یک سال صبر کن دوقلو پسر بکار دوقلو و یه قلو هزینه خیلی فرقی نداره 

رحمت زخمش تو چهارماه خوب نمیشه احتماله سقط داره بذار بگذره من درکت میکنم کاملا ولی تو سنت کمه به رحم ...

نه اینجوری ک من حساب کردم حدودا ۷ الی ۸ ماه بعد سزارینم انتقال میدم 

البته اگ همچی خوب پیش بره 

نه اینجوری ک من حساب کردم حدودا ۷ الی ۸ ماه بعد سزارینم انتقال میدم  البته اگ همچی خوب پیش بره ...

اره خوبه هشت ماه موفق باشی ان شاءالله بچه هات سالم باشن دیگه پس خیالت راحت فقط به خودت برس 

رژیم پسر از دکتر گرفتی؟ هوای گرم و شرجی دخترزاس میدونستی؟ همه رو رعایت کردی؟استرس نداشتی؟ 

رژیم پسر از دکتر گرفتی؟ هوای گرم و شرجی دخترزاس میدونستی؟ همه رو رعایت کردی؟استرس نداشتی؟ 

از ماما گرفتم 

بارداریم تو هوای پاییز و زمستون بود 

چرا استرس رو ک داشتم 

از ماما گرفتم  بارداریم تو هوای پاییز و زمستون بود  چرا استرس رو ک داشتم

این رژیم ها همش الکیه شده منبع درآمد بسریا، اصل اسپرم مرده ما زنای طفلی فقط خودمون و زجر میدیم، خودم سخت ترین رژیما رو گرفتم باز دختر شد، قطعی ترین راه آی وی افه،