2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم دلم رو شکست

273 بازدید | 10 پست

به همین شبای عزیز ازش نمیگذرم من بچم غذا میخوره خوبه بد غذا نیست ولی هرچی میخوره ریزه چاق نمیشه مادر شوهرم جلو همه گفت تو بچت لاغره غذا نمیدی بخوره بعد گفت رایان اگر مامانت بهت غذا نمیده بگو تا ما بهت بدیم بخدا شده ساعت ۱۲ شب گفته ماکارونی میخوام براش درست کردم گفتم بچم گناه داره ولی با حرفاشون دلم رو شکستن خواهر شوهرم میگه آره اگر نمیخوره بزن تو دهنش تا غذا بخوره آخه مگر من دلم میاد بچه ۴ ساله رو بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد این حرفا یه مادرو داغون میکنه همونجا جوابشو با عصبانیت میدادی دیگ حرات نمیکرد حرفی بزنه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
چقد این حرفا یه مادرو داغون میکنه همونجا جوابشو با عصبانیت میدادی دیگ حرات نمیکرد حرفی بزنه

به خدا همش میگم میگم بچه دخترت ببین غذا میخوره ولی لاغره خب ایم هم مثل اون میگه نه اون فرق میکنه

یه چیزی میگم شاید بدردت خورد بچه منم خیلی بدغذاس مادرشوهرم هر روز خدا میگفت تو به بچه غذا نمیدی هیچی بش نمیدی بخوره که جون بگیره لاغره و از این حرفا

منم دیگه طاقتم تموم شد یه روز با لحن عصبی بهش گفتم آره من غذا اصلا بهش نمیدم درست میگی دیگه بعد اون یبارم نگفت که غذا بش نمیدی یا میدی