2777
2789

دوستم مستاجره و شوهرم  کار کم درآمد 

تازه ناخن کار شده زنگ زده بهم میگه دو سه روز پیش دو تا خانوم اومدن ناخن براشون کاشته و با لاک ژل و اینا 750 شده 

کارتشون موجودی نداشته گفتن تا چند ساعت دیگه به حسابت میزنیم ولی دیگه جواب تلفنشو نمیدن 

الان خیلی ناراحته میگه کلی وقت و انرژی گذاشتم ولی سرم کلاه گذاشتن 

الان میگه برم کلانتری شماره رو بدم بلکه بهشون زنگ بزنن بترسن 

الان از من میپرسه ممکنه کلانتری پیگیری کنه و من جوابشو نمیدونم اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه که بهش بگم. 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

شمارشونو بدن به همون کلانتری بگن بهشون خدمات داده شده دیگه جوابگو نبودن 

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
شمارشونو بدن به همون کلانتری بگن بهشون خدمات داده شده دیگه جوابگو نبودن 

خودشم همینو گفت حالا نمیدونم کلانتری پیگیری میکنه یا میگه باید بره شکایت نامه بنویسه 

دلم براش، میسوزه بخدا کلی مشکلات داره 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.