2777
2789
عنوان

عداب وجدان دارم که ب پسرم دروغ میگم🥲راهکار بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشونو داری بذاری  عاشق بچه هام مخصوصا دوقلو جیگرن

خیلی چرخید اون دایره ولی عکس اپلود نشد نمدونم چرا

حتی شات گرفتم ازشون باز نشد

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
شوهرش بیشتر مادری می‌کنه تا خودش همیشه پیش بند بسته داره ظرف میشوره    

چ خوب😂😂😂

شوهرم تو کارخونه کمتر کمک میکنه بیشتر بچه ها با اونن

فقط چ شوهر منظمی😂😂😂😂با پیشبند افرین

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
خیلی بلا میشن با اینکه با هم بزرگ میشن هر کدوم روحیه خودشو داره قشنگ دخترونه و پسرونه 

ماشالا شما که دیدی دوقلو

حتما خیلی دوست دارن دوقلوها😂

شما چند سالته 

من ۲۷😅

یه دو‌جفت دیگه جا داری خخخخ

🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️الفراررر🤣

چرا ؟ خرج شون مشکل نیس؟

من اعتقاد دارم هر انسانی خودش روزیش رو میاره.

کلا هم آدم قانعی هستم از نظر خودم.

به نظرم خوشبختی بچه ها به مادیات زیاد نیست.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

من اعتقاد دارم هر انسانی خودش روزیش رو میاره. کلا هم آدم قانعی هستم از نظر خودم. به نظرم خوشبختی ب ...

متاسفانه بنده کمالگرام😬

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻
خداحفظشون کنه چرا بیشتر؟ تیم فوتبال میخاستی شماهم!؟ مگه بالای ۴۰ سال هستین؟

نه زیر ۴۰ 

به کم بودن بچه ها برای خودشون و خودمون خوب نیست زیاد.

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

میفهمم من هم کمال گرا هستم.اما انگار هر کسی کمتل رو در یک سری ارزشها جستجو میکنه

پول تو زندگی من خیلی نقش داره متأسفانع

نصف خوشبختیم با اون خلاصه میشه 

خداروشکر وضعم متوسطه ولی دیگه زیاد میخوام

هدف اول: خریدن ۱۰۰ تا گونی پر نون خامه اییی🍓🥲😂🤌🏻