عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩❤️👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇♀️❤️🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆♀️
از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم..
🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403