سلام عزیزان اراکی من قبل عید سقط کردم حالا میخوام برم سونو واژینال برای بقایا میخواستم بدونم کسی رفته سونوگرافی کلینیک الزهرا خیابون ملک؟کیفیت دستگاهاش چطوره؟دکترش که پرسیدم همون بود که توی مطبای دکترای دیگه میره برای سونو،یعنی این دوسه روز هر مطب سونو که زنگ زدم میگفتن فلان روز بیا و دکتر هم شیرانی هست،نمیدونم چرا اینطوریه،خلاصه همین دکتر شیرانی کلینیک الزهرا هست،کسی رفته سونو اونجا؟خوبه دستگاهها و تشخیصشون؟البته کار منم خیلی تخصصی نیست فقط میخواد ببینه بقایا مونده یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازشون میپرسید ببینید خوب بوده یانه،اخه من میگم این کار همچین حساس و ..نیست که بخوام جای خاصی برم،حالا اگر مربوط به جنین و..بود میرفتم جای مطرح،هرچند که توی لیستشون که نوبت گرفته بودن سونو بارداری و..هم بود
مامانم راضیه تا حالا چند دفعه رفته بهداشت و اینا رعایت میکنن هر کی که میرن ملافه با خو ...
خب پس حله ..خداروشکر.مرسی عزیزم فقط نگران بودمدستگاهاشون خوب نباشه،دکترش که همونه که به مطب شادی نوری و کیمیا محمدی و..زدم،ممنون عزیزم لطف کردی وقت گذاشتی