2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط عمل یا افزایش وزن باعث افزایش سایز میشه اوناییم ک شوهر میکنن سینشون بزرک میشه از شوهر نیس قرصای ...

واقعا همين برا منم سوال بود اگه به ماساژ دادنه كه خودمونم ميتونيم ماساژ بديم

فقط عمل یا افزایش وزن باعث افزایش سایز میشه اوناییم ک شوهر میکنن سینشون بزرک میشه از شوهر نیس قرصای ...

قرص ضدباروری ک باعث موهای زاعد میشه نه رشد سینه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
واقعا همين برا منم سوال بود اگه به ماساژ دادنه كه خودمونم ميتونيم ماساژ بديم

این چیزا همش چرت و پرته عزیزم اثر ضد بارداریم موقته قطع کنن باز برمیگرده سینه ژنتیکیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سوال کاربر اشکالی نداره. اما فکر میکنم کسایی که جواب میدن یه کم محیط اینجا رو در نظر بگیرن و در جواب ...

متاسفم راستش پاك نميشه فك نميكردم اينقد بي جنبه باشن😐صرفا يه سوال پرسيدم كه فك نميكنم زشت باشه 

قرص ضدباروری ک باعث موهای زاعد میشه نه رشد سینه

رشد سینه چیه!! باعث ادم و تجمع اب میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چه جالب واقعا راست ميگي؟😐

بله.تو دوره های طب سنتی شنیدم ولی خودم به چشم ندیدم.اما تو دوره ها گفتن برای افزایش شیر خوبه.دوستم نوزادداشت شیرش کم بود یبار براش انجام دادم اون شب شیرش نوزادش رو سیر کرد ولی دیگه رفت شهرشون اونجا ادامه نداد اما ظاهرا تغییراتی رو ایجاد میکنه.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

قرص ضد بارداری سرطان زانیست؟

عوارضی داره به هرحال ولی مداوم اگر مصرف شه و سالیان طولانی

تجمع اب تو سینه؟ 😐بافت سینه چربیه

عزیزم اِدِم ب گوشت خورده؟؟ من پرستارم

حداقل از یچیزی مطمین نیستی دیگ صحبتشو نکن چون خودت ضایع میشی

اینم دلیل علمیش

هورمون‌های موجود در قرص‌های ضدبارداری :  ممکن است باعث تغییراتی در اندازه پستان‌های شما شود. تنها جراحی می‌تواند تغییرات دائمی در اندازه پستان‌ها ایجاد کند، اما برخی بانوان اوایل استفاده از قرص‌های ضدبارداری شاهد تغییر اندازه پستان‌ها هستند. در بیشتر موارد، هرگونه تغییر در اندازه پستان‌ها ناشی از احتباس مایعات یا افزایش موقتی وزن در نتیجه افزایش هورمون است.

عزیزم اِدِم ب گوشت خورده؟؟ من پرستارم حداقل از یچیزی مطمین نیستی دیگ صحبتشو نکن چون خودت ضایع میشی ...

خوب این افزایش وزن باید چقد باشه ک یه سایز اضافه شه؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹