2777
2789
خوب این افزایش وزن باید چقد باشه ک یه سایز اضافه شه؟

سینه کاملا ژنتیکی و تو هرکسی فرق داره

یکی ۱۰۰ کیلوام بشه باز ۷۰ میمونه یکی دیگه نه بیشتر میشه

ولی کسی ک کمبود وزن داره با افزایش وزن چربی سینشم افزابش پیدا میکنه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سینه هام بزرگه باسنم هم خوبه ولی دوست دارم باسنم بزرگ تر بشه

باسن با ورزش بزرگ میشه چون بافت عضله خوبی داره ولی سینه نه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بنظرم با سایزت کنار بیا اسی 

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
عزیزم اِدِم ب گوشت خورده؟؟ من پرستارم حداقل از یچیزی مطمین نیستی دیگ صحبتشو نکن چون خودت ضایع میشی ...

حالا چت هست برو ی لیوان اب بخور حرصت بخوابه خوبه معلم نیستی درس بدی من ضایع شدم برو ب اکتشافات بعدیت برس

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
عجب غلطي كردم تاپيك زدم كاش ميشد پاكش كرد 

عب نداره حالا

فدا سرت

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹