2777
2789
عنوان

اگه انتخاب یه شغل راحت بود چیکاره بودی الا؟؟😃

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 61 پست
از نظر پوششی گفتم البته 😅

نه از اون لحاظ جذابه نیستم

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه از بچگی عاشقش بودم میگفتم واسم تلسکوپ بخرین 😅 آره واقعا اگر اراده ای باشه من خیلی به این حرف ...

هرکدوم از ما آرزوهایی داریم ک بافکر به رسیدن اوناس ک بقیه مسیر زندگیمونو ادامع میدیم من خودم یدونه آرزو دارم ک تمام روز و شبم شده از انجام دادن هیچکاریم دریغ نمیکنم ک بهش برسم برای منم خیلی دیر شده ها ولی خب بدون رسیدن ب اون ارزوم ادامه دادن زندگیم بی معنیه یکبار واقعا از مرگ برگشتم فقط از خدا میخواستم ک یبار دیگ بهم فرصت بده ب اون ارزوم برسم بارسیدن ب اون قول میدم ب خیلیا کمک کنم

همای سعادت💎
ژان ژان 😋😋😄😄

از اونایی که تو میگی نه 😨😱😥

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
پس از کدوما لنتیی😋😁

ورژن ایرانیش🤣😂

اصن عبضی جاذاب تو هرجوری باشی من میخوامت😁😁😅😅

از اون خشن ها 

هرکدوم از ما آرزوهایی داریم ک بافکر به رسیدن اوناس ک بقیه مسیر زندگیمونو ادامع میدیم من خودم یدونه آ ...

انشالله راه و مسیر رسیدن به خواستت هموار باشه همیشه عزیزم چون نیتت هم خوبه انشالله خدا یارت باشه 😍

دیگ بقیش خیلی خاک برسریه منتقل شو پی وی😂😂😂

اوا بزار به شوهرم بگم میام 😨😝

کلا از شغلی ک مربوط ب پخت نون و شیرینی و کیک باشه خیلی خوشم میاد حس سرزندگی بهم میده🤤😍

موااااافقم من هر وقت حالم بد تو خونه نون میپزم کلا هوای خونه پر انرژی میشه

حقیقت همیشه راه پیدا میکند.