2777
2789
عنوان

خانوما وارد ب مسائل شرعی کمک کنن

254 بازدید | 22 پست

من الان زمان عادت ماهانم نیست خیلی هم مونده و الان روزه هستم رفتم دستشوی دیدم یه لک کوچیک شرتم خونی شده (معذرت میخوام) میدونم بخاطر عفونت چون من بدنم کم آب میشه زود عفونت میگیرم ‌سوزش خارش ک از دیشب دارم الان من روزم باطل شده؟باید غسل کنم ؟چیکار باید کنم مطمن بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استحاضه است روزه رو باطل نمیکنه. اابته بابد به احکامش طبق نظر مرجع تقلیدت عمل کنی

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
نه اگه خیلی کمه استحاضه قلیله است غسل نداره فقط آب کشی و تعویض لباس

نه خیلی کمه و دیگ هم ادامه دار نبوده؟یعنی اگر ادامه دار باشه میدونم از عفونت هست نباید روزه‌بگیزم فردا؟

هیچی چون خون حیض نیست استحاضه هست چون کمه هیچ مشکلی نداره فقط اگر وضو داشته باشی و این خون خارج بشه باید تجدید وضو کنی اگر شدت یافت به نحوی که بین دو نمازت لک ببینی ررای هر نماز وضو جداگانه

یه ساعت دیگه دوباره چک کن .اگه خون پریود باشه که باطله ولی روزتو نشکن چون کم مونده به افطار .

و برا عفونت گیاهه پنیرک دم کن بخور ..منم از ماه قبل خارش و سوز داشتم تنبلی میکردم این دفعه همون موقع پریودی دم کردم خوردم با یه لیوان خوب شدم.

البته برا درمان دو روز روزی سه لیوان خوردم.

عالیه امتحان کن.

من از نوار بهداشتی عفونت گرفته بودم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش