2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماه چهارم.  روغن نارگیل و بادوم در طول روز ۴ بار می زدم و کرم ترک شکم رو هم شب ها می زدم!،

چه خوب که حوصلشو داشتی 

من با تمام حساسیتی که دارم یبار در روز کرمو بعضی وقتا تنبلیم میشه بزنم👀🚶🏽‍♀️

اگه اشتباه نکنم ماستلا فکرکنم قبلا شنیدم میگن خوبه نمیدونم بخرمش یان

منکه هرچی نشون دکترم میدم میگم بخرم میگه نه این ترکیباش شیمیایی هست نزن واقعا نمی‌دونم چیکار کنم شکمم میخاره

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
منکه هرچی نشون دکترم میدم میگم بخرم میگه نه این ترکیباش شیمیایی هست نزن واقعا نمی‌دونم چیکار کنم شکم ...

من دیشب دکتر بودم

گفتم اینا ضرر داره واس بچم بزنم

گفت بزن

گفت حتی نفسی که میکشیم آلوده و ضرر داره

روغن چندشم میشه اسم کرمتون چی بود

کرم ترک هیدرودرم بود فکر کنم تا ماه نهم حدود ۵ الی ۶ تا مصرف کردم!  اگه شما از روغن خوشت نمیاد حداقلش ۱۰ تا رو نیازی داری!  همه رو یکجا بخر تا قیمتش بالا نرفته! 

کلا نزار پوست شکمت خشک بمونه!  از ماه های کم هم شروع کن تا پوست شکمت آماده بشه برای روزهایی که تحت کشش زیاد قرار می گیره ، ترک نخوره!،

یا ارحم الراحمین
کرم ترک هیدرودرم بود فکر کنم تا ماه نهم حدود ۵ الی ۶ تا مصرف کردم!  اگه شما از روغن خوشت نمیاد ...

من بدنم خودش خشکه

با حدی که نمی تونم تند تند حموم برم

ماه سوم هستم الان زوده یعنی

چه خوب که حوصلشو داشتی  من با تمام حساسیتی که دارم یبار در روز کرمو بعضی وقتا تنبلیم میشه بزنم ...

من هر دو ساعت کرم یا روغم می زدم و چند دقیقه ماساژ می دادم !   تازه آب زیاد هم باید بخوری که پوستت خشک نباشه!  کم آبی بدن رو شکنندگی پوست و ترک خوردن شکم تاثیر داره! 

یا ارحم الراحمین
من بدنم خودش خشکه با حدی که نمی تونم تند تند حموم برم ماه سوم هستم الان زوده یعنی

به نظرم از همین الانم بزنی خوبه. هم به این روتین پوستی عادت می کنم هم پوستت نرم و منعطف می شه!  بعد من آشنایی داشتم که می گفت شکمش از ماه ۶ پر ترک شد!  هر چی زودتر شروع کنی بهتره! 

یا ارحم الراحمین
از ماه چهارم.  روغن نارگیل و بادوم در طول روز ۴ بار می زدم و کرم ترک شکم رو هم شب ها می زدم!،

عزیزم شما بدن و شکمتون ترک نخورد ؟ از هیدودرم راضی هستی قوی و غنی هست ؟ اثرش تا خموم بعدی میمونه ؟ ببخشید پوست بدنو کدر و گرفته نمیکنه مثل بعضی لوسیونا ؟ 

تعریف سینره رو شنیدم ولی نظرات دی.جی  رو خوندم ضد و نقیض بود دودل شدم ممنون میشم سوالامو جواب بدین