2821
2789
عنوان

نامزدم بعد فوت پدرش سرد شده باهام

1361 بازدید | 64 پست

پدر نامزدم چن هفته پیش فوت کرد. نامزدم اوایل فوت پدرش کم پیام میداد ولی الان چن روزه سردتر شده پیام میدم حوصله نداره ج بده. یا سریع از کوره در میره عصبانی میشه. کل محبتش تو پیام عزیزم گفتنه.زنگ و پیام نمیده یا خیلی کم. ی جورایی ناراحتیم براش مهم نیس در کل سرد شده. اگه شما هم اینجور تجربه ای داشتین یا تو اطرافیانتون دیدین اونا هم همینجور سرد شده بودن یعنی طبیعیه؟؟ خیلی کلافه ام اصلا این شرایط و دوس ندارم😔

کاااش درکش کنی چن‌وقته فوت شدن؟

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

طبیعیه

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو خونشون براش گل بخر کادویی ک دوس داره بگیر براش خلاصه خوشحالش کن درکش کن پدرش رو از دست داده زیاد رو اعصابش نرو بهش آرامش بده

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

مال منم ک پدرش فوت شد بهم محل نمیداد کمی زمان بده هنوز تازس درست میشه

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

طبیعیه ک حوصله نداشته باشه اون درگیره با داغ پدرش و باید درکش کنی تا حداقل ۲ الی ۳ ماه شاید آرومتر شه

خاله من وقتی مامان بزرگم مرد نامزدیش رو پس زد نامزدی ک ۴ سال باهاش دوست بود و عاشقش بود 

اینقد بی حوصله و روانی شده بود

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز