2777
2789
عنوان

دعوام شد…

179 بازدید | 11 پست

توی دانشگاه با بکی از همکلاسیام سر یه حرف که اون‌توهین کرد دعوام شد و بهش گفتم دهاتی و الان به شدت پشیمونمو عذاب وجدان دارم چکار کنم اول اون مقصر بود اما منم حرفم بد بود ای خدااااا

تو رو خدا تو اعصبانیت حرف نزنید

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

كلا سعي كنين اين كلمه رو از لغتنامه ذهنتون به عنوان فحش پاک کنین

چون با ب زبون‌ اوردنش ب دهاتی های عزیزو زحمتکش بیشتر  توهین میکنین تا کسی که بهش گفتین دهاتی

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره ناراحت نباش .تو دعوا پیش میاد ادم هرچیزی بگه 

اصن یه لحظه کنترلمو از دست دادم حرف اونم دست کمی از حرف من نداشت اما من دیگه ذهنم درگیر میشه و عذاب وجدان میگیرم

كلا سعي كنين اين كلمه رو از لغتنامه ذهنتون به عنوان فحش پاک کنین چون با ب زبون‌ اوردنش ب دهاتی های ...

اره اینم حرف درستیه‌من خیلی اشتباه کردم😔😔😔😔😔💔

خیلی زشت بود حرفتون....  و زشت تر اینکه کلمه دهاتی رو به عنوان فحش استفاده کردین....

چه فایده ک نمتونم حرفمو برگردونم لعنت به من😭😭😭😭

حالا دوستت از اهالی  ده هست؟يا همينجوري گفتی؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
حالا دوستت از اهالی  ده هست؟يا همينجوري گفتی؟

ببینید ما سر کلاس یه واحد عملی داشتیم ک میخاستیم‌گروهی بریم پای تابلو ما رفتیمو برگشتیم اون‌خانم گفت این سبک بازیا چیه رفتید اونجا منم گفتم سطح فرهنگتو ببر بالا ما دانشجوییم باید بریم و ارائه بدیم ربطی به سبکی سنگینی نداره و جروبحثمون شد منم اون حرفو زدم

بله از ده هستن

ببینید ما سر کلاس یه واحد عملی داشتیم ک میخاستیم‌گروهی بریم پای تابلو ما رفتیمو برگشتیم اون‌خان ...

نمیوونم چی بگم.

اگر روحیه‌اش رو داری ازش عذر خواهی کن و بگو بیا هردو همدیگرو ببخشیم

من تو دوران دانشجویی با جمع دوستام نشسته بودیم یهو یکی از بچه ها از پشت سر اومو و تو گوشم جیغ کشید من وحشت کردم عصبانی شدم و یه دونه زدم تو صورتش.

فرداش جلو همون جمع گفتم جلو همه اینها زدم تو گوشت و جلو همه ازت معذرت میخوام..اونم گفت نه چه حرفیه من نباید اون کار رو میکردم و خلاصه همو بخشیدیم