2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال پیش  همین بچه روستا که میگین  رتبه یک کنکور رو آورد  فقط کافیه بخوای و تلا ...

درسم خوبه 

آزمون نمونه سوال های سال قبلش دیدم برام مث آب خوردن بود ولی تیزهوشان یکن برام سخته

اونایی که روستایی هستن سهمیه دارن من راهنمایی رو نمونه خوندم ولی سالی که میخواستم برای دبیرستان قبول شم برای ۳۰ نفز کلاس تجربیر۲۰ نفر از روستا قبول شدن 

دکتر روانیا...درخدمتم بفرمایید.
من خودم از هفتم سمپاد بودم و برای دوره دوم بستگی به رشته ای که میخوای داره من تجربی بودم فقط ینفر از ...

آهان 

یه سوال شما که تجربی خوندین اونم تو مدارس تیزهوشان به نظرتون خیلی سخته ؟ چون میگن اونقدر بچه هارو اذیت میکنن سر درس خوندن که حد نداره

درسم خوبه  آزمون نمونه سوال های سال بعدش دیدم برام مث آب خوردن بود ولی تیزهوشان یکن برام سخته

تیزهوشان نیاز به تمرین و تکرار زیاد داره

شما نمونه هم قبول بشین خوبه 

ولی باز هم هر کدومش رو که میدونین تواناییش رو دارین

جوری نشه که برین تیزهوشان معدلتون لطمه ببینه 

چون ۶۰ درصد رو معدله  

آهان  یه سوال شما که تجربی خوندین اونم تو مدارس تیزهوشان به نظرتون خیلی سخته ؟ چون میگن اونقدر ...

من که از هفتم بودم عادت کردم

ولی اره سخت گیری و رقابت عجیب بالاس 

رقابت ممکنه اذیتت کنه اگه سختیش اذیتت نکنه

ببین منم قبل از اینکه واردش بشم همه بهم میگفتن وااای نه نریا سخته اله بله دیوونه میشی مریص میشی 

اصلا اینطور نیست اگر درسخون باشی باهاش کنار میای شاید اوایلش سختت باشه خصوصا اینکه دبیرستان قبول میشی اما به مرور کنار میای و عادت میکنی جوش نسبت به مدارس عادی خیلی خیلی خیلی ... بهتره چون همه درس میخونن و رقابت ایجاد میشه برای کسی که واقعا هدف داره عالیه موفق باشی