2777
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 35 پست

اتفاقا خوبه. اگه بعدا بخوای جاهای شلوغ رانندگی کنی، باید آمادگی این نوع برخوردها رو داشته باشی و بتونی به خودت مسلط باشی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه این داد میزنه که اسیبی به خودتون و ماشین نرسه اگه نزنه که رانندگی یاد نمیگیرین  بعدش که ...

من یکی داد بزنه بدتر میشم 

کی گفته تا داد نزنه رانندگی یاد نمیگیره والا رانندگی خودش ب اندازه کافی استرس زا هست فک کن طرف دادم بزنه 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
اتفاقا با داد وبیداد ادم بیشتر میترسه

منظورم این بود مثلا راننده حواسش نیست یه عابری داره رد میشه مربی یه دادی میزنه که حواسشو جمع کنه

اگه واسه تحقیر و بد اخلاقی این کارو بکنه که باید عوض کرد مربیو

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
اتفاقا خوبه. اگه بعدا بخوای جاهای شلوغ رانندگی کنی، باید آمادگی این نوع برخوردها رو داشته باشی و بتو ...

ببین منو میره جای شلوغ بعد میگه اینجوری کن.یه اشتباه کنم داد میزنه.منو هول میکنه.بعد همونجا میگه چرا اینکار کردی مگه نگفتم فلان کار بکن.باز دوتا ماشین دیدی هول شدی.داد میزنه

ایول.من یه چیز رو یادم بره صداشو میکشه بالا

من اعصابم ظعیفه همونجا میزنم زیر گریه☹️🙂

بعدم دیگ بکشنمم نمیرم 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
ببین منو میره جای شلوغ بعد میگه اینجوری کن.یه اشتباه کنم داد میزنه.منو هول میکنه.بعد همونجا میگه چرا ...

میدونم چطوریه. مربی منم همین بود. بدترش این بود که شوهرشم بهش خیانت میکرد، منو میبرد تو جاهای خیلی شلوغی که آمار شوهرشو دربیاره یعنی با هم کاراگاه بازی دربیاریم  ، بعد یا داشت سر من غر میزد یا داشت پای تلفن شوهرشو فحش میداد. من تو دوران آموزش رانندگیم با بدترین اتفاقا روبرو شدم. 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم