جیرینگ_جیرینگ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 5369 عنوان کد نظام وظیفه ثبت نام کنکور سراسری 462 بازدید | 6 پست بچه ها من پشت کنکورمپارسال فارغ التحصیل شدمکد نظام وظیفه پشت کنکورای زیر ۲۰سال ،عدد۵ هستولی برای من صفر زده و قابل ویرایش نیستموضوع مهمیه این؟تاثیری داره تو روند ثبت نام؟ 1402/01/21 | 15:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلی_قبله_عالم عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 16104 اون واسه پسرهاست واسه سربازیشونشما نمیخواد اونو بزنی 🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂
جیرینگ_جیرینگ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 5369 اون واسه پسرهاست واسه سربازیشون شما نمیخواد اونو بزنی جدی؟ممنونمو این که کد دانش اموزی دیپلم همون کد ملیه؟
سوگلی_قبله_عالم عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 16104 جدی؟ ممنونم و این که کد دانش اموزی دیپلم همون کد ملیه؟ نه کد دانش آموزی فرق میکنهاگر کارنامه هاتو داری اونجا نوشته 🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂
جیرینگ_جیرینگ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 5369 نه کد دانش آموزی فرق میکنه اگر کارنامه هاتو داری اونجا نوشته دارم کارنامه رونوشته کد دانش اموزی همون کد ملی زدهحالا تو فرم ثبت نام که کد دانش اموزی "دیپلم" نوشتهممکنه فرق داشته باشه؟
سوگلی_قبله_عالم عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 16104 دارم کارنامه رو نوشته کد دانش اموزی همون کد ملی زده حالا تو فرم ثبت نام که کد دانش اموزی "دیپلم" ن ... نه فکر کنم بازم از کافی نت بپرس 🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂