2777
2789
عنوان

خانما کسی شله زرد بلده دقیق بهم یاد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 33 پست

2 برابر شکر و6 برابر اب 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

اول باز خوب بزنجت شکفته بشه 

بعد 4پیمانه شکر بریز توش 

خوب خوب که لعاب انداخت و غلیظ شد و بزنجت له شد 

آب کلاب یه پیمانه 

و زغفران غلیظ بزار 

کره هم دوقاشق پر بزار 

دوتا هل هم بکوب و بزار 

بزار دم بکشه باید غلیظ و کش دار بشه 

ما اینطوزی درست میکنیم هم واسه نذری هم واسه خونه 

باید بزنجت نیم دانه محلی باشه و هی هم بزنی اینه قلقش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنج رو از قبل خیس کنید  و برنج ایرانی باشه

ن وقت اینکارو‌نداشتم دیگ اللن گذاشتم بجوشه 

برنجمم ایرانی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بزار برنج قشنگ باز بشه آبش کشیده شه یعنی قشنگ سفت بشه شله زردت

به ازای هر لیوان برنج دو لیوان شکر بریز

شما دو پیمانه برنج ریختی چهار پیمانه شکر بریز 

بعد زعفران  و گلاب و بادام و یه کم کره یا روغن در حد دو سه قاشق بریز نیم ساعت دم کن 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

برنجتو بزار کاملا شله بشه جوری که کقتی قاشق میزنی رد قاشقت بمونه بعد بادام اضافه میکنی بزار ده دقیقه بادام با برنج پخته شه بعد شکرشو اضافه کن بزار شکر آب شه  زعفرون و گلابشو میزنی در آخر هل بزن و خاموش کن من کره دوست ندارم نمیزنم

نزدیک ۲۵ ساله شله می پزم اوم‌۱۵کیلو بسیار بسیار خوشمزه میشه

برای نذری میخوای؟ 

ی مقدار کم میخوام‌چندتا ظرف کوچیک‌درست کنم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

چند نفری که دوتا پیمون گذاشتی؟ زیاد میشه ها یکی بسه 

هر لیوان نیمدونه ۱۰لیوان آب میخواد برنجتو باید از روز قبل خیس میکردی با آب بذار رو شعله کف که کرد کفو بگیر شروع کن هم ردن تا قشنگ له بشه کم کم به غلظت میرسه زعفرون فراوون بریز همینطور هم بزن تا قشنگ جا بیفته حجمش که نصف شد قشنگ آب اضافیش رفت دو سه لیوان برحسب سلیقه ات شکر بریز باز هم بزن چون آب میندازه یکم دیگه غلیظ شد کره رو اضافه کن یذره دیگه هم بزن بعد خلال بادومایی که با گلاب خیسوندی و همراه گلابش اضافه کن یه ذره قل بخوره تمومه 🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

برای هر پیمانه برنج ۶ پیمانه آب و ۳ پیمانه شکر اضافه کن 

اول برنج رو با آب بزار حسابی بپزه و له بشه 

بعد خلال بادوم اضافه کن . شکر بهش اضافه کن . حواست باشه شکر هم خودش آب میندازه . هل سابیده شده زعفرون و گلاب رو هم اضافه کن. یه کره هم بنداز توش . به غلظت دلخواهت رسید زیرشو خاموش کن و دمکنی بزار روش تا حدودا نیم ساعت . بعد بریز توی ظرفها و تزیین کن . من هرسال نذری ۲۸ صفر دارم اینجوری درست میکنم عالی میشه

چند نفری که دوتا پیمون گذاشتی؟ زیاد میشه ها یکی بسه  هر لیوان نیمدونه ۱۰لیوان آب میخواد برنجتو ...

دوست دارم یکی دوتا همسایه هم بدم

البته اگ خوب بشه

دوست دارم یکی دوتا همسایه هم بدم البته اگ خوب بشه

بببین من شله زرد رو حسابی غلیظ درست میکنم با این وجود اندازه ۶ نفر شد با یه پیمونه حالا شما برا نذری باید رقیق تر درست کنی

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍