2777
2789
عنوان

خانمی ک میدونه شوهرش باکسی درارتباطه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قضیه روخب دوستم برام تعریف کردمن نتونستم باورکنم دارم ازشمامیپرسم هم چین چیزی ممکنه؟

بله خیلی ممکنه ، تنوع ادمها تنوع شخصیت ادمها اونقدرررررر زیادع ک همه چیز ممکنه 

همه چیز زیبایی هایی داره ، ولی همه نمیتونن اینو ببینن

به نظرم این خانومه مشخصه مشکل روحی داره از بیرون یه چیز نشون میده درونش یه چیز دیگهه هستش احتمالا اینقدر مرده رو سوال جواب میکنه مرده از لجش گفته آره مردها به این راحتی اعتراف نمیکنن از بس زنه هر روز میگه با اینی با اونی حریم بینشون شکسته شده مرده نباشه هم از لجش میگه اره خسته شده دیگه تظاهر به خوشبختی و روشنفکری زنه هم میدونه شوهرش با اون خانومه نیست ولی از درون داره میسوزه میاد اینجوری میگه رنه بیماره صد در صد شک نکن

یکی از آشناهای ما شوهرش دوست دختر داشت گفتم بدت نمیاد گفت نه کاش بگیرتش  دوتامون باهم یه جا میشینیم کاملا هم جدی میگفت هردوتاشونم جوون بودن من جای اون هنگ کردم

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
ببین اگه رفاقت باشه موردی نداره...من خودم یه رفیق پسر دارم ۸ساله باهاش دوستم و واقعااا چیزیش بشه من ...

بازم درک نکردم چون هر ارتباطی که ایجاد بشه ۱۰۰٪یه حسی بین طرفین بوده وگرنه ما به کل ادمای تو شهر ارتباط میگرفتیم و برامون مهم بودن !

به نظرم این خانومه مشخصه مشکل روحی داره از بیرون یه چیز نشون میده درونش یه چیز دیگهه هستش احتمالا ای ...

اتفاقاگفتن ک خانم اصلاعادت نداره همسرشوسوال پیچ کنه وکلااین مدلیه ک توکارای همسرش تجسس نمیکنه

بازم درک نکردم چون هر ارتباطی که ایجاد بشه ۱۰۰٪یه حسی بین طرفین بوده وگرنه ما به کل ادمای تو شهر ارت ...

عزیزم بعضیا مثلا رفاقت های ناسالم دارن میگیری چی میگم؟هم طرف من هم طرف شوهرم‌جفتشون‌متاهل هستن‌و‌همسرایی اونام میدونن حتی...ما واقعا ب چشم رفسق نگاهشون‌نمی‌کنیم جزوی از خانوادمون ب حساب میاریمشون

خیلیییییی مهمه که رابطه سالم هستش یا خیر

اتفاقاگفتن ک خانم اصلاعادت نداره همسرشوسوال پیچ کنه وکلااین مدلیه ک توکارای همسرش تجسس نمیکنه

اینا دیگه باهم راحتن ما هم  تو دوستامون شنیدیم که  باهم توافق کردن کاری بهم نداشته باشن هرکی برا خودش دوست میاره خونه جلو چش همدیگه الان چند ساله معتاد شدن ولاشی 

عزیزم بعضیا مثلا رفاقت های ناسالم دارن میگیری چی میگم؟هم طرف من هم طرف شوهرم‌جفتشون‌متاهل هستن‌و‌همس ...

سخته واقعا درک کردنش هنوز به اون حد نرسیدم ولی من تو دوران مجردیم چندتا دوست جنس مخالف داشتم من به اونا حسی نداشتم دوس پسر داشتم اونا هم دوست دختر داشتن ولی بعضی مواقع یه حرکاتی میزدن من میفهمیدم اونا بهم حس دارن ولی حالا به بهونه این که دوست پسر داشتم یا پا نمیدادم بهشون به عنوان دوست معمولی بودیم