2777
2789
عنوان

مافیا واقعی پدرخوانده کیا هستن؟؟؟؟

1060 بازدید | 12 پست

تو فیلم و کلیپ ها ک در مورد قسمت۱۵ پدرخوانده ک نبویان افشاری واشقانی تیم مافیا بودن و راجب تقلب افشاری چندتافکت چرت دیدم ک میگفتن ب این علت تقلب شده!!

کاری ب تقلب شدن یا نشدن ندارم ولی چنتا فکت چرت ک میگم،

یه جا گفتن وجود این سه نفر هماهنگ شده بود ،چون نبویان از کجا میدونست صبوری که بیرون بود کنستانین نیس و میگفت شاتش کنن؟؟؟ 

دقت کنید وقتی نبویان گفت شاتش کنن، افشاری گفت اگ صبوری کنستانین باشه چی؟؟؟ نبویان گفت اگ بود و به بازی برنگشتم خریداری کنید جام. 

این کجاش میرسونه ک هماهنگ شده بود؟؟؟ نبویان یه ریسک کرد و حتی گفت اگ جواب نداد ریسکش ،یاراش چیکار کنن.

بعدی اینکه میگن از کجا میدونست شکیب شهرونده ساده اس!!!!!!،؟؟؟؟؟ 

خب اگ اینجوری باشه تا حالا بارها اتفاق افتاده مافیا خریداری کردن و خریدارشونم انجام شده، پ باید بگیم اونام تقلب کردن و از کجامیدونستن شهرونده عادیه؟ 

مسئله بعد تو فیلمی ک برا تقلبافشاری بلد شده دوسه تا شات هست ،ک نوشته فکت های چرتو الکی وکاملا اشتباه افشاری!!!جالبتر اینه ک دقیقا جایی از فیلم ک زیرش نوشته بود فکت ها چرت من دراوردی افشاری ، ۴،۵ نفر همون فکت هاافشاری روبالایک محکم تاییدمیکنن.!!!! 

اگ فکت ها چرت و پرته ، پ چرا ۴  ،۵  نفر لایکش میکنن؟؟

جدا از بجث این اتفاقات ،علی صبوری چ دو قسمت آخر چه قسمت ها قبل ، شعور بازی کردن و نداره. چ کلامی چ رفتاری‌.

دست خودش نیس . ساخت پست استوری اینستا اینجوری بازش اورده  و حس میکنه تلوزیونم اینستاس و بیاد وراحت ان رفتارهارو انجام‌ بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دل پری داری

افشاری بازیش باگ داره ولی کار ندارم با تقلبش.

چندین بار اونم به علی صبوری بد توهین کرد.خیلی بد.

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.

من این همه پدرخوانده میبینم بی ادبی از صبوری ندیدم 

به نظرم بهاره افشاری خیلی بی ادبه 

مستقیم به صبوری میپره و توهین می‌کنه 

از اون قسمتی هم که گفتند تقلبش رو شده تیرداد ازش گرفتن 

دیگه یکبار هم مافیا بازی رو تشخیص نداد 

قبلش من یکی از کسایی بودم که محو تشخیصش میشدم میگفتم این خدای بازیه😐

با عرض معذرت حرف شما رو قبول ندارم 

توی بازی هایی که تو تمرین کردن یاد میگیرن که یه جوری آدرس بدن بهم تا نقش شون معلوم بشه دیگه 

اینجوری شهروند ساده رو میشناسن 

مثلا کنستانتین یه جور بازی می‌کنه تا همه نقشش رو بفهمن

وقتی میگن هماهنگ شده بود منظور اینه سازندگان این برنامه اومدن افشاری و واشقانی و نبویان رو مافیا گذاشتن…چون بست پلیر های این رئالیتی شو بودن…

همون قسمت ۱۵ آخر این قسمت افشاری به ابوطالب میگه چرا همشهری کین رو گذاشتید کنار مافیا؟؟؟اگه کارت ها رو رندوم پخش میکنن چرا افشاری میاد همچین حرفی میزنه؟

راجب تقلب افشاریم:

حامد آهنگیم که تو مافیا بازی کرده یه مصاحبه داره میگه امکان نداره شب اول پاشی و هر سه مافیا رو درست حدس بزنی(آهنگیم فک کنم تو فصل دوم قسمت دوم فینال فینالیست ها وسط بازی میاد بیرون و میگه من نمیتونم تو بازی ای که تقلب میشه بازی کنم)

بعد افشاری روز اول میگه به کسی تارگت نمیزنم روز دوم سه تا مافیا رو درست میگه و گردنشونم میگیره ولی مثلا نبویانم مافیا رو حدس میزنه و گردن میگیره ولی اشتباهم میکنه

خود نبویان میگه اگه همش درست بگی و اشتباه نکنی یعنی پلیر سالمی نیستی

بعد کلیپم هست که افشاری هی به مقنعش دست میزنه و دست میکنه تو کیفش(گویا یه گوشیو تحویل میداده و‌یه گوشیم تو کیفش بوده میبرده داخل و وقتی عوامل پشت صحنه میفهمن کیفشو میگیرن و اونم شاکی میشه و میگه دارید به من توهین میکنید و اینا)به خاطر همینم بهش میگن بهاره ایرپادی…

من عاااشق زمستونم❤️
چه دل پری داری افشاری بازیش باگ داره ولی کار ندارم با تقلبش. چندین بار اونم به علی صبوری بد توهین ...

توهین هارو ک علی صبوری ب کل شهر میکرد. بارها تکرارشم میکرد. شهرتبر به چوخ دادن  خوشحالمیشم از شهری ک همه تبرن برم بیرون  اصلا باشخص هم نمیتونه مودب حرف بزنه.

راجب اون حرف بهاره افشاری بهش توهین کرد مگه؟؟؟ به صبوری گفت وقتی بی احترامی میکنی ب شهر همه رو تبر میدونی شهر درست یا غلط میفرستت بیرون اینا به کنار اونحرف  اخرش ک ب صبوری گفت با این رفتارات و بیرون رفتنا تیممونو باخت دادی!!!!! افشاری رو همشهریکین نقششو افشا کرد ک مافیاس ،بهاره افشاری مافیاشو شده تو حرف اخرش برا دفاعیه با زرنگی و فرضی تمام علی صبوری رومافیاش کرد و شهروندا حسم میکردن ۱ مافیا توبازیه.خیلی حرکتش قشنگ بود

وقتی میگن هماهنگ شده بود منظور اینه سازندگان این برنامه اومدن افشاری و واشقانی و نبویان رو مافیا گذا ...

ببینید من فن افشاری نیستم و قصدم  سفید کردنش نیس .

دوباره بخونید حرفامو‌.گقتم کار ب تقلب ،شده یا نشده و.... ندارم. فقط تو فیلم و داستان ها ک راجب این موضوع دیدم چندتا فکت متناقض وجود داره و اونار گفتم همین.  فکت هام هم درست بود تقریبا

با عرض معذرت حرف شما رو قبول ندارم  توی بازی هایی که تو تمرین کردن یاد میگیرن که یه جوری آدرس ...

ن اتفاقا شو کردنش نقش یه ریسک خیلی بالایی داره.

دختره میربها همشهری کین بود  و داشت باطرافیاش میفهموند ک‌ مافیا پرش داد!!

امیر علی نبویان اینکه شب اول بزننش ، اوج اوج مافیاگریشو رو کرد خیلی حرکت فووووق خفنی بود. 

اوج هنرش شات خودش نبود!!! اوجش این بود ک گفت همون شب اول بزننش. نبویان یکی از رکورد داره متولد شدن توسط کنستاین هستش  ینی حتی اگ یکی ده درصد احتمال بده شهره نبویان ، بازم برش میگردونه تو بازی. نبویان با علم ب این ، این ریسک و کرد‌ زرنگی کرد شب اول اینکارو کرد چون ساید ها مشخص نبود‌ یکی دوشب عقب مینداخت تو گفتگوهاو..... ممکن بود مشکوک بشن بهش. عالی بود کارش