2777
2789
عنوان

یه خواهر دارم که....

225 بازدید | 26 پست

۱۵ سالشه

همش سرش تو گوشی.

از اتاقش خارج نمیشه مگه واسه غذا

بشدتتتت تنبل

کارای شخصی خودشم انجام نمیده چ برسه بخاد به مامانم کمک کنه

پررو و زبون دراز

خیلی راحت ب بزرگتر از خودش توهین میکنه و حرمت میشکنه

تا چیزیم بش میگی میگه خودکشی میکنم

چیکارش کنیم؟؟من متاهلم و دورم از خانوادم

مامانم خیلی غصشو میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از یهه دختر 15 ساله چ انتظاری داری

بیاد کارای خونه رو انجام بده؟
صب تا غروب بیرون اتاقش باشه؟
که سرکوفت بزنین؟
اگه بهش بی احترامی شده و بی احترامی کرده حق داره
و اگه برعکسه باید یه فکری براش کرد

خواهرت یه آسیب روحی دیده حالا چه خواسته چه ناخواسته.. تنبلی همیشه از بی مسئولیتی نمیاد گاهی از درک نشدن میاد.. بجای سرزنش باهاش رفیق بشین.. درست تو سن بلوغه با هزار جور نوسان هرمونی

جونایی الان بیشترشون همینجورین ولی به احتمال زیاد خواهر شما افسرده است هرچی هم نصحیت بکنی بدتر میشه چون خودم مث خواهر شما بودم 

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
از یهه دختر 15 ساله چ انتظاری داری بیاد کارای خونه رو انجام بده؟ صب تا غروب بیرون اتاقش باشه؟ که سر ...

ازش نخواستیم کار خونه انجام بده..

لباس خودشم تا نمیکنه

صدبار باید بهش گوشزد کنی ک مسواک بزنه

پدر مادرم خیلی قربون صدقشم میرن ولی بدش میاد و با لحن بد برخورد میکنه

حتی اگه بهش حرفی هم بزنن،پدر مادرن.بچه حق نداره ب پدرش یا مادرش توهین کنه

به ایچ وج بچه رو تنبیه نکنین اون الان تو سن حساسیه توجه میخواد محبت میخواد تو جمع بهش توجه کنین همش ازش جلو بقیه تعریف کنین

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿

تا وقتی کاراشو انجام بدین، ادم نمیشه. وقتی گرسنه بمونه،وقتی لباس تمیز برا بیرون رفتن نداشته باشه. مجبور میشه خودش کارشو انجام بده 

گاو بزرگ کردین جسارتا

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
به ایچ وج بچه رو تنبیه نکنین اون الان تو سن حساسیه توجه میخواد محبت میخواد تو جمع بهش توجه کنین همش ...

مگه تو جمع میاد...مهمون میاد خونمون میاد یه سلامی میکنه میره اتاقش تا موقع شام

به ایچ وج بچه رو تنبیه نکنین اون الان تو سن حساسیه توجه میخواد محبت میخواد تو جمع بهش توجه کنین همش ...

اتفاقا لوس و نونور بزرگش کردن ک کارای شخصی خودشو انجام نمیده

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)