الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر دارو داده ولی فایده نداره نیم ساعت بعدش شروع میشه هیچی نمیتونم بخورم بدتر تهوع میگیرم
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من بارداری قبلی تا صبح روزی ک رفتم زایمان حالت تهوع و استفراغ داشتم😑
وای نگو توروخدا
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من هنوزم به بوی شوینده ها مخصوصا ملیع ظرفشویی ویار دارم حالم بهم میخوره یماه مونده تا زایمانم
بو عیب نداره حالت تهوع نمیزاره چیزی بخورم معدم خالیه بدتر تهوع میگیرم
من اشتهام یه کوچولوکم شده حالت تهوع هم دارم ولی نسبت به هفته قبل یکم کمخ
خداروشکر. کاش اصلا اشتها نداشته باشم فقط تهوع لعنتی بره