2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما این حالت تهوع وحشتناک تا کی ادامه داره الان ۸هفتمه😫😫😫

من هنوزم به بوی شوینده ها مخصوصا ملیع ظرفشویی ویار دارم حالم بهم میخوره یماه مونده تا زایمانم 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
تایازده اینافک کنم من الان ده هفتمه یکم کمترشده

دکتر دارو داده ولی فایده نداره  نیم ساعت بعدش شروع میشه هیچی نمیتونم بخورم بدتر تهوع میگیرم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
من بارداری قبلی تا صبح روزی ک رفتم زایمان حالت تهوع و استفراغ داشتم😑

وای نگو توروخدا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
دکتر دارو داده ولی فایده نداره  نیم ساعت بعدش شروع میشه هیچی نمیتونم بخورم بدتر تهوع میگیرم

من اشتهام یه کوچولوکم شده حالت تهوع هم دارم ولی نسبت به هفته قبل یکم کمخ

سلامت باشی عزیزم ب همچنین. چن تا انتخاب کردم اما بینشون موندم فعلا

منم بین دیانا ملورین ماهلین آویسا موندم خودم آویسا دوست دارم اسم خودمم آیسانه دو ماهه اویسا صدا میکنم دخترمو توی شکمم ولی همسرم میگه دنیا بیاد ببینم چه اسمی بهش میاد 

من هنوزم به بوی شوینده ها مخصوصا ملیع ظرفشویی ویار دارم حالم بهم میخوره یماه مونده تا زایمانم 

بو عیب نداره حالت تهوع نمیزاره چیزی بخورم معدم خالیه بدتر تهوع میگیرم  

من اشتهام یه کوچولوکم شده حالت تهوع هم دارم ولی نسبت به هفته قبل یکم کمخ

خداروشکر. کاش اصلا اشتها نداشته باشم فقط تهوع لعنتی بره

بو عیب نداره حالت تهوع نمیزاره چیزی بخورم معدم خالیه بدتر تهوع میگیرم  

الهی عزیزم فکر کنم یجا خوندم یخ بمکی و لیمو بو کنی تهوع کمتر میشه