2777
2789
عنوان

چکارکنم این رفتارهای گند شوهرمو

244 بازدید | 16 پست

بارداریم دکترگف باید زیاد استراحت کنی.ولی همه کارای خونه کردم فقط ازحموم میترسیدم لیز بخورم هزاربار گفتم بشور نشسته.امروز با کلی شوینده شستم ازکمردرد واینا دارم میمیرم شبا کلا ۲ یکساعت اگه بتونم بخوابم سنگین شدم.صبح ک گوشیش زنگ میزنه ۵ دقیقه زودترازم بلندمیشه ومیره گوشیشو خاموش کنه باحسرت میگه خوشبحالش ک خوابه.درصورتی ک منم باهمون زنگ کوفتی پامیشم وهمیشه صبونه واسش میزارم.فقط خرید خونه میکنه واسلام بعدم منت میزاره زنای مردم میرن خرید میکنن .بخدا گاهی میگم غلط کردم باردارشدم ازش.شوهرای شما چطورین؟چکارکنم؟هرچی نصیحت هم کردم جواب نداده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم هیچکار نمیکنه میگه منم سرکاربودم خستم ولی مثلا بگم کمکم غذا بذار میکنه یا مثلا میوه هارو بشور میکنه ولی سرویس بشوره یا جارو برقی و اینا نه نمیکنه. اما بهمم گیر نمیده الان دو سه روزه پام بدجور درد میکنه ظرفا همونجوری تو سینکه اصلا نگفته چ وضعیه یا حرفی نزده میگه خودت هرجور راحتی انجام بده فشار نیار به خودت 

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

هعیییییی شوهر منم کم و بیش همینه البته بستگی به حالش داره 

منم پنج ماهه باردار بودم یه هفته بهش گفتم لطفا پله هارو تمیز کن انگار نه انگار منم روز تعطیل دیدم دیگ هفته تموم شد و این انجام نداد تمام خونه رو ک تمیز کردم رفتم تو پله ها اون تو اتاق خواب پله هارو جارو جردم شستم اصلا نیومد بگه چیکار میکنی تو انقد ازش ناراحت شدم بعد ازظهرشم شنگول پاشد بریم خونه مامانم منم دیگ ریختم تو دلم هیچی نگفتم نمیخواستم بینمون بحث پیش بیاد حوصله ناراحتیو نداشتم

شوهرمنم هیچکار نمیکنه میگه منم سرکاربودم خستم ولی مثلا بگم کمکم غذا بذار میکنه یا مثلا میوه هارو بشو ...

😂😂 مث شوهر من هیچی نمیگه میگه هرموقع بهتر شدی انجام میدی اشکال نداره غذا هم نپزم از بیرون میگیره رو خودش فشار نمیاره 

البته بعضی وقتا که خیلی کم پیش میاد میبینم در حد ظرف شستن و تا حالا دوبارم خونه رو جارو کرده