2777
2789
عنوان

یه لحظه بیا سوال دارم

118 بازدید | 22 پست

بنظرتون شغل لباس فروشی درآمدش چطوره؟؟؟

لباس تو خونگی .شال روسری.لباس بچگونه .شلوار لی اگه بتونم لوازم ارایشم باشه کنارش

مغازه از خودمونه ونیاز نیست اجاره بدم 

به نظرتون با۴۰۰میتونم همه اینارو خرید کنم 

به نظرتون در امدش چطوره؟؟؟

میترسم درآمدش کم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط چیز قشنگ بیار تو مغازه....بعد اینکه میتونی مثلا پیج هم بزنی تبلیغ کنی...یا کانال تلگرام چیزی...ببین من ۱۸ سالمه خوب و بدشو نمی‌دونم ولی مطمینم سنم بیشتر هم بود پولشو داشتم میزدم چون بوتیکی دوست دارم

اگه میتونی با یه مقدار همین پول وقت بذار بازار مالی بورس/فارکس یاد بگیر و بدون اینکه صبح تا شب بخوای ...

بورس جهنم خوبه....طرف ۱ میلیارد و ۸۰۰ گذاشت ۶۰۰ میلیون براش موند...۶۰ میلیون اون روزا داداش گذاشت ۱۵ میلیونی موند

کسی که بدون دانش وارد بشه بله ضرر می‌کنه خیلی هم سنگین

اونی ک ۱/۸۰۰ گذاشت چند سال کارگزارش بوده تهران...حالا دیگه اگ اونم دانش نداره ک هیچی...ویزیو ک آدم خودش تسلط برش ندارد بدرد نمیخوره...حالا مثلا بگی خرید دلار و این حرفا یچی دیگه....ولی بزنه تو کار دلار خیلی خفنتره اما بشدت شغل استرس زای